Έγινε ο 2ος Αγώνας Παν. Πρωτ. TRIAL στην Λαμία στις 28/6/2015

Δελτίο Τύπου: Με ένα καλοσχεδιασμένο και άψογα διοργανωμένο αγώνα, στα όρια της πόλης της Λαμιίας απο την ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος TRIAL, την Κυριακή 28/6/2015.

IMG20150628_110243

Απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας Α αλλά και του αγώνα ο Λευτέρης Καρέτσος σωματείο Ε.Δ.Ο. με μόλις 3 βαθμούς ποινής. Στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης Καμπαρδής σωματείο Μ.Ο.Λ.Π. με 31 βαθμούς και την 3η θέση να καταλαμβάνει ο αθλητής της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. Τσίκης Ισίδωρος με 50 βαθμούς ποινής.
Στην κατηγορία Β υπήρχε ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός, με τον Λευτέρη Μαρουλάκη σωματείο Μ.Ο.Λ.Π. , να κερδίζει την πρώτη θέση της κατηγορίας με 34 βαθμούς ποινής, στην 2η θέση ο Γιώργος Βεζύρης ΑΟΛΜΟ με 39 βαθμούς και στην 3η θέση με 42 βαθμούς ποινής ο Γιώργος Τρικαλιώτης ΑΜΛΕΧ. Στην 4η θέση και 45 βαθμούς ποινής ο τοπικός αθλητής της ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. Νίκος Αναγνώστου. Στην 5η θέση Τηλιόπουλος Γιώργος ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. και 61 βαθμούς ποινής. Στην 6η θέση ένας ακόμη τοπικός αθλητής ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. ο Κούγιας Ευθύμιος με 65 βαθμούς . Ακολούθησαν ο τοπικός Μάκης Θεωχαρόπουλος ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ με 75 βαθμούς και ο Γιάννης Ανεστόπουλος ΑΜΛΕΧ με 88 βαθμούς.
Η κατηγορία Junior ήταν καθαρά υπόθεση του Μ.Ο.Λ.Π. , μιας και οι 3 αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα ήταν αθλητές του. Πρώτη θέση με 29 βαθμούς ποινής, ο Ευμορφιάδης Γιώργος και στην 2η θέση ο μικρότερος αδερφός, Γιάννης Ευμορφιάδης με 63 βαθμούς. Ακολούθησε ο μικρος Ορέστης Μαρουλάκης, που παρότι δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια, η θέληση το πείσμα και η αγάπη του για το Trial είναι αυτό που δίνει ελπίδες και μας ωθεί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτηξη του αθλήματος.

Σχετικά Άρθρα