Έγινε η Κοπή Βασιλόπιτας και Αγιασμός των Vstrom North Greek Riders – Φωτο

Το Σάββατο 02/02/2020 η μοτοσυκλετιστική ομάδα της Θεσσαλονίκης Vstrom North Greek Riders πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Η μεγάλη συμμετοχή, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η θετική διάθεση και το κέφι ήταν τα συστατικά τα οποία συνέθεσαν την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της  μοτοσυκλέτας: Macedonian Mega Stock Bazaar, Moto Market,  Lazos KL Shop, Doctor Bike και τον ξενώνα Εύη – Μαρία στο Αγκιστρο Σερρών, το κατάστημα επίπλων Επιπλόκοσμος και τα μέλη τα οποία προσέφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν, καθώς επίσης το καφέ – ζαχαροπλαστείο “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ”  για την προσφορά της Βασιλόπιτας.
Επίσης η ομάδα μας την Κυριακή 16/02/2020 πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων Θεσσαλονίκης Αγιασμό υπέρ των μελών της αλλά και των απανταχού μοτοσυκλετιστών προκειμένου να έχουμε όλοι καλούς δρόμους και ασφαλή χιλιόμετρα.
Η ομάδα των Vstrom North Greek Riders,  εύχεται σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, καλή χρονιά με υγεία και πολλά υπέροχα και απολαυστικά ταξίδια.
WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα