Δύσκολο τριήμερο για τον Γιώργο Κίτσο στις Σέρρες

Άλλο ένα δύσκολο τριήμερο  για τον Γιώργο Κίτσο  επιφύλαξε ο 4ος αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στις Σέρρες.

Ξεκινώντας την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές η μοτοσικλέτα άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα τα οποία δεν κατάφερε η ομάδα να τα ξεπεράσει. Το Σάββατο τα προβλήματα  συνεχίστηκαν και στα χρονομετρημένα όπου είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να οδηγήσει όπως έπρεπε και να κάνει ένα καλύτερο χρόνο, και έτσι θα εκκινούσε την άλλη μέρα από την τέταρτη θέση.

Την Κυριακή στον αγώνα, φάνηκε πως τα προβλήματα θα έπαιρναν τέλος και ο ίδιος παρά τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει τις προηγούμενες μέρες μπήκε συγκεντρωμένος στον αγώνα, κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση και από τέταρτος έφτασε πρώτος στην κ1 στη συνέχεια υποχώρησε στην τρίτη θέση, ενώ οι προπορευόμενοι έκανα μια διαφορά δύο δευτερόλεπτων περίπου.

Κάνοντας σε αυτό το σημείο την αντεπίθεση του, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα μέχρι εκείνη την στιγμή, κατάφερε να μαζέψει την διαφορά και μπήκε και αυτός στην μάχη για την πρώτη θέση. Δυστυχώς η μοτοσικλέτα του είχε άλλη άποψη και στον 5ο γύρο τον εγκατέλειψε στο τέλος της ευθείας, με κόλλημα του κινητήρα, ευτυχώς χωρίς να έχει κάποια πτώση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αν και μαθηματικά ο τίτλος είναι ακόμα ανοικτός, οι ελπίδες να καλυφτεί η διαφορά εξανεμίστηκαν. Ο Γιώργος Κίτσος έφυγε από τις Σέρρες απογοητευμένος!