Δωρεά των Μοτοσυκλετιστών Κρήτης στο ίδρυμα Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου

Πράξη έκαναν την απόφαση που ειχε πάρει παμψηφεί το συμβούλιο των εκπροσώπων των λεσχών που διοργάνωσαν την ης 20ης Επετειακής Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών,  να δωρίσουν όλα τα έσοδα της εκδήλωσης σε τρία ιδρύματα με μεγάλη και σπουδαία δράση γύρω από την προστασία και την υγεία των παιδιών.

Συγκεκριμένα,  αποφάσισαν να μοιραστούν (με την μορφή της έμπρακτης προσφοράς σε τομείς που τα ιδρύματα έχουν ανάγκη και κατόπιν υποδείξεώς τους ) ισόποσα στους εξής οργανισμούς : Κέντρο Ειδικών Παδιών « Ζωοδόχος Πηγή» (http://www.zoodohos.com/) , Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου (http://www.pronoianet.gr/ppplas/ ), και Make a wish (https://makeawish.gr/ ) .

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στην «Παιδόπολη» Νεάπολης. Όλη η παρέα των μοτοσυκλετιστών μαζί  με τις μοτοσυκλέτες τους επισκέφτηκαν το  ίδρυμα και γνώρισαν από κοντά τα παιδιά, την διοίκηση  και το προσωπικό.

Συζήτησαν μαζί τους, αντάλλαξαν απόψεις και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος.
Επόμενο βήμα του συλλόγου,  η επίσκεψη τους στα άλλα δύο ιδρύματα που έχουν αποφασίσει να δώσουν χορηγία για να βοηθήσουν τα παιδιά.
Ένα μεγάλο μπράβο στις Λέσχες της Κρήτης, Σύλλογος Μοτ/στών Σκαλανίου (ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ), Choppers Club Κρήτης, Σύλλογος Μοτ/στών Ρεθύμνου (ΣΥ.ΜΟ.ΡΕ), Λέσχη Μοτ/στών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) , Vespa Club Ηρακλείου, «Καλά κοπέλια» «Κόκκινα Φεγγάρια» απ’ τα Χανιά, Α.Λ.ΜΟ. Χερσονήσου , Λέσχη Μοτ/στών Ιεράπετρας (ΛΕ.ΜΟ.Ι) και Μοτοσικλετιστική Λέσχη Πόμπιας (ΜΟ.ΛΕ.Π). για το έργο τους, συνηχείστε έτσι δίνοντας λαμπρό παράδειγμα!

Δείτε Σχετικά άρθρα