ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ EXTREME TRACKDAYS ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/2016

Mία καλά οργανωμένη προπόνηση για αναβάτες κάθε επιπέδου ετοιμάζεται να διοργανώσει η  EXTREME TRACKDAYS  στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Τετάρτη 26/10 μετά την 1.00 μμ.

Θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες συμμετεχόντων : Αρχάριοι, Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι

Διάρκεια παραμονής της κάθε ομάδας στην πίστα 20΄ανά  ώρα

Η κάθε ομάδα θα επισκεφτεί την πίστα πέντε φορές

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ :13.00-18.30

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 13.00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΕΛΕΓΧΟΣ :13.00-14.00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:13.20-13.40 & 15.20-15.40

ΟΔΗΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: 16.00-16.30

Στην κατηγορία των Αρχαρίων  θα υπάρχουν  έμπειροι πλοηγοί – επιτηρητές που θα εποπτεύουν την συμπεριφορά των συμμετεχόντων στην πίστα και θα επιδεικνύουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές.

Οι ίδιοι πλοηγοί θα είναι σε θέση να δώσουν συμβουλές για βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα συντελώντας  με τις γνώσεις τους στην αύξηση της ασφάλειας και την βελτιστοποίηση της οδηγικής απόλαυσης των συμμετεχόντων.

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης δερμάτινων ολόσωμων στολών σε πολλά μεγέθη, μποτών και γαντιών.

extreme-apogeymatino-26-10-2016Ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών  όλων των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτικός  και  θα πραγματοποιηθεί από τους τεχνικούς της Skafidas Racing.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω πτώσης ή βλάβης.

Στην νταλίκα της EXTREME TRACKDAYS θα παρέχεται πλήρες σέρβις στον τομέα των ελαστικών με δυνατότητα πώλησης καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές.

Την φωτογραφική κάλυψη εντός πίστας αλλά και στιγμών χαλάρωσης στα πίτς έχει αναλάβει η IGFProductions.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μαγνητοσκόπησης στην πίστα αλλά  και καταγραφής της δράσης του εκάστοτε συμμετέχοντα από τις κάμερες της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συννενόησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο [email protected]

Όσοι έχετε κινητό τύπου Android κατεβάστε την εφαρμογή από την διεύθυνση που ακολουθεί και απλά δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

Σχετικά Άρθρα