Απογευματινό EXTREME TRACKDAYS στα Μέγαρα την Τετάρτη 16/11/2016

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου η EXTREME TRACKDAYS θα διοργανώσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων δοκιμές μοτοσυκλετών για αναβάτες κάθε επιπέδου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 12.30-15.30

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 13.00-17.30

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ/ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ανά ώρα.

Συνολικά η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τέσσερις  φορές.

Η επιλογή της κάθε κατηγορίας θα γίνεται κατά δήλωση του συμμετέχοντα

Στην κατηγορία των Αρχαρίων θα υπάρχουν δυο πλοηγοί με σκοπό την επίβλεψη  της οδηγικής συμπεριφοράς των συμμετεχόντων αλλά και την επίδειξη των σωστών αγωνιστικών γραμμών. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου σχετικού με τους κανόνες ασφαλείας είναι υποχρεωτική για τους νεοεισακτέους στον χώρο.

extreme-apogeymatino-16-11Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τον γνωστό μηχανικό Κώστα Σκαφίδα και την ομάδα του  ο οποίος θα έχει την δυνατότητα μικροεπισκευών αλλά και παροχής συμβουλών για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων.

Για τις μοτοσυκλέτες που πιθανόν ακινητοποιηθούν λόγω πτώσης ή μηχανικής βλάβης θα υπάρχει όχημα περισυλλογής και δυνατότητα μεταφοράς της στην Αθήνα μέσω της MotoAssistance.

Για όσους δεν έχουν εξοπλισμό θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης του σε χαμηλές τιμές και πολλά μεγέθη όπως ολόσωμες δερμάτινες φόρμες (Νο 48-58), μπότες (Νο 42-47) και γάντια.

Όπως πάντα οι δραστήριοι φωτογράφοι της IGF Productions θα είναι παρόντες για να καλύψουν την δράση σας εντός πίστας αλλά και τις στιγμές χαλάρωσης στα πίτς.

Για όσους ενδιαφέρονται για βιντεοσκόπηση της δράσης τους στην πίστα υπάρχει η δυνατότητα αντίστοιχης κάλυψης από τις κάμερες δράσης της Nilox που διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες της οργάνωσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το 6972233094 ή στο e-mail : [email protected] ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

Σχετικά Άρθρα