Απογευματινή προπόνηση στα Μέγαρα

Η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει την διοργάνωση της πρώτης φετινής απογευματινής προπόνησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, την Τετάρτη 10 Μαΐου.ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 14.00-20.00
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 13.00-18.00
ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ λεπτά ανά ώρα.
Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα  έξι φορές.
Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών , επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας.
Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.
Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της QUANTUM  και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.
Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η IGF Productions.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο [email protected] ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευέςAndroid από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δείτε Σχετικά άρθρα