ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και το Γαλλικό MotoGP στο Le Mans

Λόγω της έκρηξης του κοροναϊού, ο αγώνας στο Le Mans αναβάλλεται και έτσι η εκκίνηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας MotoGP δεν θα γίνει, ούτε στην Γαλλία.

Ο γαλλικός αγώνας είναι ο πέμπτος αγώνας του πρωταθλήματος που αναβάλλεται μετά την Ταϊλάνδη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αργεντινή και την Ισπανία . Οι τρεις πρώτοι μεταφέρθηκαν στο τέλος της χρονιάς, μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. αλλά στην περίπτωση της Jerez και του Le Mans δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:

Η FIM, η IRTA και η Dorna Sports με λύπη ανακοινώνουν την αναβολή του αγώνα στην Γαλλία και στην πίστα του Le Mans που ήταν προγραμματισμένος να γίνει από την 15 έως τις 17 Μαΐου. Η συνεχιζόμενη πανδημία του  κορωνοϊού υποχρέωσε τον εκ νέου προγραμματισμό του αγώνα.

Δεδομένου ότι η κατάσταση παραμένει σε κατάσταση συνεχούς εξέλιξης, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί νέα ημερομηνία για το Γαλλικό GP, και το πρόσφατα αναβληθέν Ισπανικό GP, μέχρι να καταστεί σαφέστερο πότε ακριβώς θα είναι δυνατό να διεξαχθούν αυτοί οι αγώνες. Ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο θα δημοσιευθεί το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά Άρθρα