Αμφίβολη η συμμετοχή του Jorge Lorenzo για τον αγώνα του Misano και του Aragon

Η τελευταία ζημία που υπέστη ο Jorge Lorenzo, στο Assen τον περασμένο Ιούνιο, αποδεικνύεται ότι είναι πιο σοβαρή από ό, τι αναμενόταν και εμποδίζει τον Ισπανό πρωταθλητή να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Παρ ‘όλα αυτά συμμετείχε στο Βρετανικό GP, καθώς και στο επόμενο τεστ στο Misano, όπου μετά από μερικούς γύρους  ο ίδιος προτίμησε να μην συνεχίσει και να χάσει το υπόλοιπο τεστ για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση του.

Ο αναβάτης της Repsol Honda προπονείτε στην πισίνα, (όπως δείχνει και το instagra του ίδιου παρακάτω) και προσπαθεί να επιστρέψει σε μια φυσική κατάσταση που να είναι σε αποδεκτό επίπεδο. Όμως, σύμφωνα με φήμες θα μπορούσε να λείπει από το επόμενο αγώνα στο Misano, ακόμα και τον επόμενο στο Aragon. Την είδηση μεταφέρουν το Γερμανικό Speedweek καθώς και το είναι Γαλλικό Paddock-GP , όπου τονίζουν ότι ο Jorge Lorenzo έφτασε στο Silverstone, αφού έχει χάσει τέσσερα κιλά μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του από τον τραυματισμό του.  Αντιμέτωποι με μια τέτοια δύσκολη θέση, η Honda μπορεί να χρειαστεί να λάβει μια άλλη δυσάρεστη απόφαση, να βάλει τον Lorenzo “στον πάγκο” και να επεκτείνει την περίοδο ανάκαμψης του από τον τραυματισμό του.

Έχουμε δει και άλλους οδηγούς στο παρελθόν να μην έχουν ανακάμψει πλήρως από μια κάκωση νωτιαίου μυελού, όπως αυτή του Jorge Lorenzo. Για παράδειγμα είναι η περίπτωση του Hiroshi Aoyama.

Καλό θα είναι να μην επαληθευτούν αυτές οι φήμες και οι πληροφορίες….

View this post on Instagram

🏊🏻‍♂️

A post shared by Jorge Lorenzo (@jorgelorenzo99) on