Άλλη μια παγίδα θανάτου στο κέντρο της Αθήνας, ΑΠΛΑ κάνει το γύρο των Social Media

Εδώ και μερικές μέρες το γύρο των Social Media (Μέσα κοινωνικής δικτύωσης) μια μοτοσυκλέτα “φυτεμένη” στην άκρη του δρόμου και όχι κάποιου επαρχιακού δρόμου μιας χώρας του τρίτου κόσμου, άλλα στο κέντρο της Αθήνας!

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα, εμείς τι να περιγράψουμε παρά μόνο για άλλη μια φορά την αγανάκτηση μας για την αδιάφορη πολιτεία, όπου ένα ανοικτό φρεάτιο, κατάπιε στην κυριολεξία μια μοτοσυκλέτα και έστειλε τον αναβάτη της στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς να χάσει την ζωή του.

Τι να πούμε?  για ευθύνες αυτών των ασυνείδητων που άφησαν αυτή την παγίδα ελεύθερη ?, για τις ευθύνες που ποτέ δεν θα αποδοθούν?  Τι να πρωτοπούμε χωρίς να αγανακτήσουμε ?

Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε, αφού έτσι και αλλιώς σε αυτή την χώρα με αυτούς τους “άρχοντες” δεν έχει κανένα νόημα αλλά ……. Εκλογές έρχονται, σκεφτείτε καλύτερα ποιους θα στείλετε στους δήμους στις περιφέρειες και στην Ευρώπη να σας εκπροσωπούν, γιατί αν είναι ίδιοι με αυτούς που ευθύνονται για τις εικόνες αυτές που βλέπουμε, τότε να μην παραπονούμαστε.

WordPress Gallery Extra
Δείτε Σχετικά άρθρα