Αισιόδοξα μηνύματα από τις πρώτες δοκιμές της ομάδας Nero Bianco –Skafidas Racing

Την πρώτη της φετινή δοκιμή έκανε στα πλαίσια της EXTREME TRACKDAYS του Σαββάτου 18 Μαρτίου η νεοσύστατη ομάδα Nero Bianco-Skafidas Racing. Δύο γνωστές φυσιογνωμίες του χώρου απ την μία , στον ρόλο του αναβάτη ο Σταύρος Τριντής και απ την άλλη στον ρόλο του μηχανικού ο Κώστας Σκαφίδας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια δυναμική συμμετοχή στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία Supersport. Oπλο τους η γνωστή CBR 600RR που φέτος δέχθηκε ιδιαίτερες αναβαθμίσεις τόσο στον τομέα του κινητήρα όσο και στον τομέα των αναρτήσεων.

«Μπήκα στην πίστα έξι φορές γιατί έπρεπε να δοκιμάσω πολλά πράγματα» δήλωνε αμέσως μετά ο Σταύρος Τριντής.

«Γύριζα σε γυρολόγιο 1.00 με σκληρή γόμα ελαστικών πολύ εύκολα ενώ εντύπωση μου έκανε η δύναμη του αναβαθμισμένου για φέτος κινητήρα αλλά και η συμπεριφορά της ολοκαίνουργιας πίσω ανάρτησης. Μολονότι η μοτοσυκλέτα μου είναι πολύ γνώριμη από την συνεχή συμμετοχή στους πρωταθληματικούς αγώνες της κατηγορίας η εντύπωση που μου έδινε ήταν ότι είχα να οδηγήσω κάτι καινούργιο , πιο φρέσκο και ραφιναρισμένο» συμπλήρωνε.

Με την σειρά του ο Κώστας Σκαφίδας ταλαιπωρημένος από κρυολόγημα αλλά και την αδιάκοπη προετοιμασία της μοτοσυκλέτας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρώτη αυτή δοκιμή με μόνη παρατήρηση τις σκληρές ρυθμίσεις του εμπρός πιρουνιού.

«Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτό θα διορθωθεί και ο Σταύρος στον πρώτο αγώνα θα μπορεί να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει» συμπλήρωνε ο γνωστός μηχανικός.