Αγωνιστική Υποστήριξη από την KTM/HUSQVARNA στο Enduro GP στις Σέρρες

Η KTM SOUTH EAST EUROPE θα ήθελε να ενημερώσει τους συμμετέχοντες αναβάτες στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro GP Serres οτι η αγωνιστική υποστήριξη enduro της εταιρίας θα βρίσκεται στο χώρο του Park ferme απο την Πέμπτη το πρωι 13/6 με σκοπό την υποστήριξη ολων των αγωνιζομένων με ΚΤΜ και Husqvarna.

Ολοι οι συμμετέχοντες αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ – Husqvarna, ανεξαρτήτως μοντέλου, μπορούν να παραδίδουν την Πέμπτη τις μοτοσυκλέτες τους στους ανθρώπους του Τeam ώστε χωρίς το άγχος της ασφάλειας να περπατήσουν τις ειδικές του αγώνα.

Στις τέντες του Support Team ολοι οι αναβάτες ιδιοκτήτες
ΚΤΜ – Husqvarna θα μπορούν να εισέρχονται και να κάνουν οποιαδήποτε εργασία στις μοτοσυκλέτες τους κ να δεχτούν την βοήθεια των μηχανικών της εταιρίας πριν κ κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ολοι οι αναβάτες ιδιοκτήτες ΚΤΜ – Husqvarna ανεξαρτήτως μοντέλου, έχουν την δυνατότητα, να παραδίδουν τα προσωπικά τους αντικείμενα (δεύτερα γάντια, γυαλιά, τρόφιμα, υγρά) στο Support Team.

Επίσης μπορούν να λαμβάνουν από το Support Team γνήσια ανταλλακτικά με έκπτωση 14%.

Η παροχή ισχύει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, από την ημέρα του τεχνικού ελέγχου-park ferme έως κ την λήξη του την Κυριακή.

Σας περιμένουμε !

Σχετικά Άρθρα