26 April 2024
VIDEOSΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑΠαν.Πρ.Ταχ. 2013ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πρωταθλητής Γιώργος Κίτσος συναντά το “Μέλλον” !!! τον μικρό Νότη Παπαπαύλου

Νότης  Παπαπαύλου , Γιώργος Κίτσος, δυο γενιές ταλαντούχων οδηγών !!

IMG_8940

Είναι η ελπίδα της Ελλάδας για μια διεθνή διάκριση στους δυο τροχούς !  Όλοι έχουμε ακούσει και έχουμε δει τον μικρό Νότη Παπαπαύλου που ήδη έχει κάνει αγώνες με πολύ καλά αποτελέσματα στην Ιταλία.

Τον τελευταίο καιρό προπονείτε στην πίστα των Μεγάρων με ένα 125 αρι δίχρονο για να ετοιμαστεί για το μεγάλο τεστ που θα περάσει με εκατοντάδες άλλους πιτσιρικάδες για το red bull cup στην Ιταλία.

Βίντεο από την προπόνηση στα Μέγαρα

Ο Νότης πάει πολύ καλά και κατεβάζει χρόνους με άνεση , στις 2 τελευταίες προπονήσεις που τον είδαμε τον θαυμάσαμε να γέρνει με άνεση μέσα στην πίστα σαν αναβάτης με μεγάλη πείρα. Την Τετάρτη που μας πέρασε 27/2/2013 στο EXTREMETRACKDAY όπου έκανε προπόνηση του βρέθηκε με τον 5 φόρες πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Racing Γιώργο Κίτσο. Ο Γιώργος Κίτσος  μπήκε μαζί με τον Νότη και τον καθοδήγησε για αρκετή ώρα δείχνοντας του γραμμές και αποκαλύπτοντας του αρκετά μυστικά του που τον έχουν κάνει πρωταθλητή.

IMG_8979

Όπως λέμε ο «παλιός» διδάσκει τον «Νέο» !

Και οι δυο , «παλιός» και  «Νέος» κάτω από την «στέγη» του μηχανικού Στέλιου Καλόγηρου , μηχανικού που έχει πάρει αρκετά πρωταθλήματα και τα τελευταία τρία με τον Γιώργο Κίτσο!

Εμείς θα είμαστε κοντά στον μικρό Νότη και θα παρακολουθούμε την πορεία του και ελπίζουμε η διεθνή του καριέρα να μας κάνει όλους περήφανους !

Θα επανέρθουμε με αναλυτικό αφιέρωμα στον ταλαντούχο Νότη , μείνετε συντονισμένοι !!!

IMG_4086

 

 

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events