29 March 2024
motoGP 2012

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών του GP στο Phillip Island

Οι Casey Stoner, Jorge Lorenzo και Cal Crutchlow μίλησαν  στην αίθουσα συνεντεύξεων μετά το τέλος του.

Ο Casey Stoner ήταν συγκινημένος με τον κόσμο που ήρθε για να τον αποχαιρετήσει και δήλωσε: «Ήταν εξαιρετική προετοιμασία γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσω εδώ πριν αποσυρθώ. Είναι παραμυθένια η νίκη μέσα στην πατρίδα μου. Όλο το τριήμερο ήταν όλα ιδανικά, ο κόσμος εξαιρετικός, είναι τρομερό κοινό. Το ότι ήρθε τόσος κόσμος για να με δει να οδηγώ με κάνει πολύ χαρούμενο, είμαι περήφανος σαν Αυστραλός για τους ανθρώπους εκεί έξω. Ήταν όλα φανταστικά σήμερα, η οδήγηση ιδιαίτερα. Ήταν δύσκολη χρονιά, αλλά δεν υπήρχε καλύτερο τελείωμα μπροστά στους συμπατριώτες μου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό.»

O Jorge Lorenzo  δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον τίτλο που εξασφάλισε : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το πρωτάθλημα διότι μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις με αναβάτες όπως ο Casey και ο Dani και με εργοστάσια όπως η Honda. Είναι δύσκολο, πρέπει να είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος, να μην κάνεις λάθη, να τερματίζεις τους αγώνες. Είναι ιδιαίτερη ημέρα σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τη Yamaha, την οικογένεια, τους φίλους, τους χορηγούς και όλους όσους πίστεψαν σε μένα.»

O Cal Crutchlow είπε: «Είναι ωραίο που ολοκληρώσαμε αυτούς τους 3 συνεχόμενους αγώνες με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Στο Motegi έμεινα από καύσιμο, στη Sepang δεν πήγαμε καλά και έπρεπε να αναπληρώσουμε εδώ. Γενικά κάναμε καλή δουλειά, διατήρησα τη διαφορά από τους αναβάτες πίσω μου, δεν ήθελα να πιέσω για να ακολουθήσω τον Jorge διότι θα ήταν άσχημο αν κάτι κακό συνέβαινε. Ήταν καλός αγώνας, συγχαρητήρια στον Jorge για τον τίτλο, ο Casey ήταν άπιαστος σήμερα και είναι κρίμα που αποσύρεται. Καλή δουλειά από την ομάδα.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events