25 April 2024
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟ 2012

Εκκίνηση του Πανελλήνιου Επάθλου Ταχύτητας με SUPER POLE

Ξεκίνησε σήμερα  μια καινούρια αγωνιστική διοργάνωση , το Πανελλήνιο Έπαθλο Ταχύτητας με την διοργάνωση του 1ου αγώνα στην πίστα των Μεγάρων 23 και 24 Ιουνίου 2012.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Φιωτάκης – Φωτογραφίες : Σπύρος Φιωτάκης © Biker Spirit Magazine

Σήμερα Σάββατο 23 Ιουνίου από νωρίς το πρωί στην πίστα ήταν όλοι οι οδηγοί για να κάνουν ελεύθερες δόκιμες και λίγο αργότερα στις 12 να ξεκινήσουν τα 3 σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμαστικών (super pole)   στις δυο κατηγορίες που θα πάρουν μέρος στο αγώνα.

 

Η αρχή έγινε με τα 600αρια και ακλούθησαν τα 1000αρια. Oλη διαδικασία ήταν ίδια με αυτήν των WORD SUPER BIKE με τρία σκέλη .

 

Η διαδικασία ήταν άψογη χωρίς προβλήματα όπως όλη η διοργάνωση .

 

 

Έξω από τον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν πολλά περίπτερα με πάρα πολλά προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

Έτσι όσοι τυχεροί βρέθηκαν σήμερα αλλά κυρίως ο μεγαλύτερος όγκος κόσμου που θα έρθει αύριο θα έχει την ευκαιρία περά από το να θαυμάσει από κοντά τους τέσσερεις αγώνες θα μπορέσει να δει από κοντά πάρα πολλά προϊόντα αλλά και μοτοσικλέτες των καταστημάτων που έχουν περίπτερα και να κάνει κάποιες αγορές σε τιμές με πολύ καλή έκπτωση και κυρίως να μπουν με το εισιτήριο τους στην κλήρωση που θα γίνει με το τέλος των αγώνων σε πάρα πολλά προϊόντα προσφορά των καταστημάτων που συμμετέχουν στην όλη εκδήλωση.

Να πούμε εδώ ότι όλη η διοργάνωση ήταν πολύ καλά μελετημένη και αυτό φαινόταν στο χώρο γύρω σου.

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του  team 65 κ. Σοφούλη που διοργανώνει το Πανελλήνιο Έπαθλο Ταχύτητας και μας είπε για τις δυσκολίες που υπάρχουν και πως για να γίνει όλη αυτή η διοργάνωση πραγματικότητα εργαστήκαν πάρα πολλά άτομα και συνεχίζουν να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να φέρουν σε πέρας ότι χρειάζεται για να περάσουν όλοι καλά , θεατές και αγωνιζόμενοι και κυρίως όλοι με ασφάλεια. Επίσης μας είπε για την μεγάλη ανταπόκριση των καταστημάτων να βοηθήσουν και να προσφέρουν δώρα για το κόσμο που θα έρθει. Εμείς από μεριάς μας αυτό το διαπιστώσαμε ότι πράγματι έτσι είναι και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι γιατί κάθε τέτοια ενεργεία είναι καλό για τον χώρο της μοτοσικλέτας , των αγώνων και κυρίως της ασφάλειας των οδηγών μέσω της παιδείας που προσφέρει η πίστα.

 

 

Προσκαλούμε λοιπόν όλο το κόσμο αύριο να είναι εκεί στα Μέγαρα και να συμμετέχουν σε αυτήν την γιορτή μοτοσυκλέτας βοηθώντας έτσι όλοι μαζί να πάει μπροστά η υπόθεση μοτοσυκλέτα και κυρίως τώρα σε αυτήν την δύσκολη εποχή

Ραντεβού λοιπόν αύριο όλοι στα Μέγαρα από τις 9 το πρωί

 

Μείνετε συντονισμένοι , έρχεται και Βίντεο

 

 

φωτογραφίες  Super Pole 600

φωτογραφίες  Super Pole 1000

φωτογραφίες  Γενικές

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 1 600
ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 2 600
ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 3 600
ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 1 1000
ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 2 1000
ΧΡΟΝ. ΔΟΚΙΜΕΣ 3 1000

 

 

 

 

 

 

 

Αύριο θα έχει και Trial Show !



 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events