29 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΝέα της Αγοράς

ΤΩΡΑ ΤΟ PIAGGIO FLY 125 3V ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ!

Αποκτήστε τώρα το Piaggio Fly 125 3V μόνο με 1.800€ και με 12μηνο επιδοτούμενο χρηματοδοτικό! Μία ακαταμάχητη πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις με τη σφραγίδα της Piaggio: κομψός σχεδιασμός, άνεση και ευελιξία από ένα σκούτερ που συνδυάζει τις συμπαγείς διαστάσεις με τα πλεονεκτήματα ενός mini GT!

01-Fly-125

Το Fly 125 εκφράζει μία νέα διάσταση λειτουργικότητας, όπου η ισορροπία των όγκων δημιουργεί εκμεταλλεύσιμους χώρους, αντίστοιχους με εκείνους ενός mini GT. Το κομψό ιταλικό στιλ είναι αναγνωρίσιμο από τις προσεκτικά σχεδιασμένες και βαμμένες επιφάνειες, τις ελκυστικές λεπτομέρειες χρωμίου και την προσοχή ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Οι συμπαγείς διαστάσεις, ιδανικές για καθημερινής μετακινήσεις στην πόλη, συνυπάρχουν με τις σύγχρονες γραμμές που αποπνέουν αίσθηση σταθερότητας, ευελιξία και άνεση.

Η χαμηλή και άνετη σέλα για αναβάτες κάθε ύψους κρύβει έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο ανοικτά κράνη, με ζελατίνες. Επιπλέον υπάρχει ντουλαπάκι στο εσωτερικό της ποδιάς για τη φύλαξη των μικροαντικειμένων αλλά και χρηστικός γάντζος για τσάντες στο μπροστινό μέρος της σέλας. Το μεγάλο επίπεδο δάπεδο παρέχει χώρο για τα πόδια και επιτρέπει τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικείμενων, ενώ στην πίσω σχάρα, που χρησιμεύει επίσης και ως χειρολαβή συνεπιβάτη, μπορεί να τοποθετηθεί και ένα ευρύχωρο βαλιτσάκι.

Το πλαίσιο του Fly είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινους σωλήνες με σφυρήλατες και συγκολλητές ενισχύσεις: μία ανοιχτή ενιαία δομή, στιβαρή και ανθεκτική τόσο σε κάμψη όσο και σε στρέψη, που εγγυάται ακρίβεια και ασφαλή οδήγηση. Οι τροχοί 12 ιντσών και τα φαρδιά ελαστικά, συμπληρώνουν το εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού και εξασφαλίζουν άριστη ισορροπία και ευελιξία στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης.

03-Fly-125

Το Piaggio Fly 125 3V είναι εξοπλισμένο με το μονοκύλινδρο τριβάλβιδο κινητήρα 125 cc, που αποτελεί το τελευταίο προϊόν της έρευνας του Ομίλου Piaggio. Πρόκειται για έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο, αερόψυκτο κινητήρα με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής με τρεις βαλβίδες (δύο εισαγωγής και μία εξαγωγής) και τροφοδοσία με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στην Pontedera, σε ένα από τα πιο προηγμένα κέντρα έρευνας και εξέλιξης παγκοσμίως, με τρεις βασικούς στόχους: τη βελτίωση της απόδοσης και τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Για να επιτευχθεί η βελτιωμένη απόδοση αλλά και η συμμόρφωση με τη μελλοντικά αυστηρότερη περιβαλλοντική νομοθεσία, πραγματοποιήθηκε επίμονη μελέτη για τη μείωση των εσωτερικών τριβών του κινητήρα και τη ροϊκή εξέλιξή του. Τέλος τα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης επιμηκύνθηκαν στα 10.000 χλμ., μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα λειτουργικά κόστη.

Επωφεληθείτε τώρα της νέας προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων και αποκτήστε σήμερα το δημοφιλές σκούτερ Fly 125 3V, σε νέα προνομιακή τιμή 1.800 € και με δυνατότητα 12μηνου επιδοτούμενου χρηματοδοτικού!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα gr.piaggio.com και τη σελίδα στο Facebook facebook.com/PiaggioHellas ή ένα σημείο πώλησης Piaggio. Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες, τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events