24 April 2024
motoGP 2014

Ακούραστος ο Rabat κατακτά την pole με το βλέμμα στον τίτλο.

Με ένα γυρολόγοι στο 2’07.429 ο Ραμπάτ κερδίζει την pole position μπροστά από τον διεκδικητή του τίτλου και ο ομόσταυλό του Kallio, ο οποίος ήταν μόλις 0.158s πιο αργός. Η πρώτη σειρά ολοκληρώθηκε με τον Cortese ο οποίος ήταν 0.277s πίσω από τον Ραμπάτ. 53rabat__gp_7174_slideshow_169

Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση από τον προπορευόμενο στο Πρωτάθλημα ,και έδειξε ότι πότε δεν την κορυφή . Αυτή είναι η δέκατη pole position για τον Ραμπάτ της σεζόν. Δυο πρωτες θέσεις για τον Kallio είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να παλέψει για τον τίτλο στη Βαλένθια και ακόμη και τότε ο Φινλανδός θα βασιζόταν σε ένα κακό αποτέλεσμα του Ραμπάτ, με 41 βαθμούς διαφορα μεταξύ αυτών και δύο αγώνες να απομένουν.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώθηκε με τον εντυπωσιακό rookie Maverick Viñales και τον Thomas Luthi , οι οποίοι αμφότεροι τερμάτισαν στο βάθρο την τελευταία φορά στο Phillip Island. Ο Takaaki Nakagami είναι επίσης στην δεύτερη σειρά .

Ο Julian Simon ,ο Johann Zarco, ο Dominique Aegerter και ο Axel Pons ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, όλοι με διαφορα περίπου 0.715s από τον πρώτο. Τους πρώτους 17 οδηγούς τους χωρίζει μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Ο Mattia Pasini είχε μια περίεργη πτώση από μπροστινό στη στροφή 1 στην αρχή των δοκιμαστικών .Ο Lorenzo Baldassarri και ο Ricky Cardus είχαν ανώδυνες πτώσεις. Ο Thitipong Warokorn ειχε μικρή πτώση στη στροφή 15 κατά το δεύτερο μισό των δοκιμών . Όλοι οι αναβάτες είναι καλά.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events