28 March 2024
motoGP 2014

Rossi, στόχος του να αξιοποιήσει την νίκη του Misano !

Μετά την μεγάλη του νίκη στο Misano πριν από δύο εβδομάδες, ο Valentino Rossi φτάνει στην Ισπανία για τον 14ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  MotoGP 2014, στο Aragon, με στόχο να επαναλάβει ότι έκανε στο Misano.
O Rossi πέρυσι στο Aragon, πήρε το πρώτο του βάθρο σε αυτήν την πίστα.
Η Θεαματική νίκη του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο San Marino βοήθησε να μειωθεί το χάσμα στην κατάταξη του πρωταθλήματος με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του, Dani Pedrosa, σε ένα μόνο βαθμό.
Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Rossi προσβλέπει σε μια άλλη συναρπαστική μάχη με τους πρωτοπόρους, ελπίζοντας να μπορέσει να περάσει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

46rossi__gp_

“Πηγαίνω στο Aragon μετά τη νίκη στο σπίτι μου και είναι πραγματικά ωραίο. Είχαμε έναν καλό αγώνα, δουλέψαμε καλά όλο το Σαββατοκύριακο και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό,” σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης.

“Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε ό, τι κάναμε στο Misano. Ο κύριος στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι, αγωνιζόμαστε για σημαντικές θέσεις κάθε Σαββατοκύριακο. Είμαι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Dani στο πρωτάθλημα και θέλω να αγωνιστούμε για αυτή τη θέση. Θα ήθελα επίσης να είμαι δυνατός παντού. Έφτασα στη νίκη στο Misano κάνοντας βήμα προς βήμα και πρέπει να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος. Είμαστε στο σωστό δρόμο.”

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events