20 April 2024
MiniGP - Mini MotoΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας του Νότη Παπαπαύλου στο Assen, δηλώσεις !

Δελτίο τύπου:  Δύσκολος αγώνας στο Assen για τον Νότη Παπαπαύλου. Ατυχία στον 1ο γύρο του αγώνα και ανάκαμψη μετά.

 _ass1

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2014. Ο 14χρονος Έλληνας οδηγός που υποστηρίζεται από την CWM FX και αγωνίζεται στο Moriwaki 250 Junior Cup, είχε μια δύσκολη ημέρα στην πίστα του Assen στην Ολλανδία. Ο Νότης Παπαπαύλου είχε συνεχή βελτίωση στις Ελεύθερες και Κατατακτήριες Δοκιμές που προηγήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο και με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο πήρε την 16η θέση σε ένα γκρουπ 7 οδηγών που στόχευαν σε μια θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Στον Αγώνα της Κυριακής ξεκίνησε καλά και πέρασε 4 αντιπάλους του για να μπει 12ος στην τέταρτη στροφή της πίστας. Εκεί ένας από τους πιο πίσω οδηγούς κτύπησε τη μοτοσυκλέτα του και τον ανάγκασε να έχει μια έξοδο από την πίστα – ευτυχώς χωρίς πτώση – που τον έφερε στο τέλος της κούρσας των 25 οδηγών. Από κει και πέρα, σταδιακά, κέρδισε θέσεις και έφθασε στην 16η, αλλά το γκρουπ των οδηγών μπροστά του είχε ήδη κάνει διαφορά που ήταν αδύνατο να καλυφθεί. Έτσι τερμάτισε σε μια θέση που δεν αντιπροσωπεύει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Η μάχη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στην πίστα του Brno στην Τσεχία και πάλι με την κεντρική χορηγία της CWM FX (μέλος του CWM Group of Companies) και το μπλε χρώμα να κυριαρχεί στην μοτοσυκλέτα του.

 _ass2

Ο νεαρός οδηγός Nότης Παπαπαύλου, είπε:

«Ήταν μια άτυχη στιγμή που έγινε στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα, στον πρώτο γύρο. Έχασα την επαφή με τους οδηγούς που ήμασταν μαζί στις δοκιμές και μετά ήταν αδύνατο να τους φτάσω. Δυστυχώς δεν πλησίασα τους χρόνους που σημείωσα την προηγούμενη μέρα, αλλά κρατάω το θετικό: το ότι έκανα αρκετά προσπεράσματα. Θέλω να ευχαριστήσω την CWM FX για την στήριξη και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στην Τσεχία»

 

Από την πλευρά της CWM Group of Companies, ο Διευθύνων Σύμβουλος Aντώνης Κωνσταντίνου δήλωσε:

«Στους Αγώνες κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι ανάλογο της προσπάθειας. Ο Νότης Παπαπαύλου παλεύει για κάτι καλό και η προηγούμενη νίκη του στο Assen δείχνει ότι μπορεί να το πετύχει. Ευχόμαστε σε μια ακόμη διάσημη πίστα, όπως αυτή του Brno, να έχει μια θέση στην πρώτη δεκάδα. Άλλωστε η επιτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι ο προορισμός και σ’ αυτό το ταξίδι οι αγωνιστικές εμπειρίες είναι ίσως το πιο σημαντικό για έναν 14χρονο οδηγό».

_ass5

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events