29 March 2024
motoGP 2014

Επίσημα ο Alvaro Bautista με Aprilia στο MotoGP !

O Ισπανός Alvaro Bautista θα οδηγήσει μία από τις επίσημες πρωτότυπες μοτοσυκλέτες της Aprilia που θα αγωνιστούν την επόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα MotoGP, που θα διαχειρίζεται η ομάδα της Aprilia Gresini Racing.

alvaro-bautista-c

Η συμφωνία με τον Bautista είναι για δύο χρόνια, για το 2015 και 2016. Ο Bautista είναι ένας αναβάτης με τεράστια εμπειρία, – γεννήθηκε στην Talavera de la Reina, στις 21 Νοεμβρίου 1984 – έκανε τα πρώτα του βήματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγώντας μια 125cc Aprilia, με την οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία το 2006.

Στην πέμπτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, MotoGP, ο Bautista έχει κερδίσει 3 θέσεις στο βάθρο και μία pole position. Στην τροπαιοθήκη του έχει συνολικά 16 νίκες, 33 βάθρα και 18 θέσεις pole position.

Η υπογραφή του Alvaro Bautista έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι η Aprilia θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP μέσω της συνεργασίας τεσσάρων χρόνων με την ομάδα Gresini Racing Aprilia Racing. Ο διευθυντής Romano Albesiano, σχολίασε με ικανοποίηση “Αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο να καθοριστεί η ομάδα που θα πάρει τις μοτοσικλέτες της Aprilia για την επόμενη σεζόν του MotoGP”, είπε ο κ Albesiano. “Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η επιστροφή μας στο πρωτάθλημα με την Gresini Racing. Σήμερα έχουμε άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο μωσαϊκό, ανακοινώνοντας την υπογραφή Bautista. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ο Alvaro θα συνεχίσει σε μια ομάδα που γνωρίζει ήδη καλά”.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω να εργάζομαι με τον Bautista” επιβεβαίωσε ο Fausto Gresini. “Ο Alvaro έχει σημαντική εμπειρία στο MotoGP και η συνεισφορά του θα είναι σίγουρα απαραίτητη για την ανάπτυξη των νέων μοτοσυκλετών με την Aprilia με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω πολύ σε αυτόν και το δυναμικό του και είμαι βέβαιος ότι θα είναι σε θέση να μας φέρει τα αποτελέσματα που περιμένουμε. Επίσης, η συμφωνία αυτή των δύο χρόνων θα μας επιτρέψει να διατηρήσει τη συνέχεια του δεσμού μεταξύ Alvaro και Gresini αγωνιστικά η οποία ξεκίνησε το 2012 ! “.

Alvaro-Bautista-posible-piloto-de-la-Aprilia-MotoGP-2015

Επίσης ενθουσιασμένος είναι ο Alvaro Bautista.: “Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα μια συμφωνία με την Aprilia για τις επόμενες σεζόν MotoGP. Είναι αυτό που ήθελα για το μέλλον μου και η Aprilia μου προσέφερε μια μεγάλη ευκαιρία. Έχω επίσης πολύ ισχυρό κίνητρο για να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια, γιατί έρχομαι πίσω σε μια μάρκα που μου έφερε μεγάλη ικανοποίηση στο παρελθόν και με την οποία έχω μοιραστεί πολλές νίκες. Πάνω απ ‘όλα, η συνεργασία μεταξύ της Aprilia Racing και Gresini Racing θα μου επιτρέψει να μείνω σε μια ομάδα που έχω αγωνιστεί τρία χρόνια και η οποία έχει γίνει σαν οικογένεια για μένα.”.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events