26 April 2024
motoGP 2014

Moto2: Ο Tito Rabat κερδίζει τον αγώνα στο Misano

O Tito Rabat διεύρινε το προβάδισμα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 στους 22 βαθμούς με αυτην την νίκη και με την δεύτερη θέση οτου Mika Kallio στο San Marino ενω ο Johann Zarco τερμάτισε στην τρίτη θέση.

53rabat__gp_2718_slideshow_169
Ο Kallio έκανε ένα φανταστικό ξεκίνημα και δημιούργησε 1.5s προβάδισμα από το δεύτερο γύρο, αλλά ο Rabat διατήρησε την επαφή του και περιμένε το χρόνο του και την προσπέραση του που του έδωσε την νίκη.
Ο Rabat έχει τώρα επτά νίκες το 2014, τρεις από αυτές τις νίκες σε διαδοχικές αγώνες – και είναι σε μια ισχυρή θέση στην κορυφή της βαθμολογίας με πέντε αγώνες να απομένουν. Για τον Kallio αυτό είναι το ένατο βάθρο της χρονιάς, και ειναι σε απόσταση αναπνοής από το Rabat.
Ο Zarco (AirAsia Caterham Moto Racing) οδήγησε ένα μοναχικό αγώνα στην τρίτη θέση , και τερμάτισε δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Kallio και δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον τέταρτο Maverick Viñales (Paginas Amarillas HP 40).
Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώθηκε από τον Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), Dominique Aegerter (Technomag carXpert), Franco Morbidelli (Italtrans Racing Team), Julian Simon (Italtrans Racing Team), Axel Pons (AGR Team) και Takaaki Nakagami (Idemitsu Honda Team Ασία).

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events