24 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΡεπορταζ

Ολοκληρώθηκε ο Μεγάλος Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Honda Scooters σε συνεργασία με το Mad!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καλοκαιρινός διαγωνισμός από τα HONDA SCOOTERS που έτρεξε σε συνεργασία με το Mad. Δύο τυχεροί, η κα Λιάπη Ειρήνη Λιάπη από τη Σύρο και ο κος Γιώργος Τελιγιαννίδης από την Αθήνα κέρδισαν 2 HONDA SCOOTERS: 1 PCX 125cc Και 1 SH MODE 125cc, για να απολαύσουν με ασφάλεια, άνεση και στιλ τις βόλτες τους.

IMG_1647
Η τελετή παράδοσης, πραγματοποιήθηκε στην έκθεση Honda Moto της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. όπου τους νικητές περίμενε μια έκπληξη: Τα scooters παραδόθηκαν στους τυχερούς… δια χειρός Μιχάλη Stavento, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο “τρελάθηκε” και παραδίδοντας τα πολυπόθητα κλειδιά, τους ευχήθηκε καλές βόλτες πάντα με ασφάλεια.

Οι νικητές στάθηκαν διπλά τυχεροί, αφού εκτός από το να παραλάβουν το δώρο τους, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν για λίγο με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και να φωτογραφηθούν μαζί του.  Εκείνος τους έδωσε ραντεβού στον.. δρόμο, γιατί ως γνωστόν είναι λάτρης των δικύκλων αφού έχει ήδη επιλέξει για τις μετακινήσεις του στην πόλη ένα  ΗONDA INTEGRA.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events