20 April 2024
Motocross 2014

Καυτός ήταν ο 3ος Αγώνας Πρωτ. Νοτίου Ελλάδος, Αρχ.Ολυμπία

Κάτω από τον καυτό ήλιο και στα χώματα της αρχαίας Ολυμπίας μαζεύτηκαν αθλητές από την Νότια Ελλάδα για να συμμετέχουν στον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος 2014 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο.Λ.Μ.Ο.IMG_8093

Η οργάνωση από την λέσχη ΑΟΛΜΟ ήταν πάρα πολύ όμορφη σε μια πίστα καλά οργανωμένη με ιδιαίτερη φροντίδα για τους θεατές ώστε να έχουν θέσεις σε ίσκιο, κάτι που σπάνια το βλέπουμε και αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές!

IMG_8105

MX1
Την Αυλαία άνοιξε  κατηγορία ΜΧ1 με 18 οδηγούς να κάνουν μια δυνατή εκκίνηση και να δίνουν μάχες για τις περισσότερες θέσεις. Τελικός νικητής και στα δυο σκέλη ο Κυριάκος Κόττης από την Αθήνα με KTM  που φάνηκε να είναι σε πολύ καλή φόρμα. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος  Σωτηρόπουλος με δυο τρίτες θέσεις στα δυο σκέλη (θέσεις 3 & 3) παρόλη την πτώση που είχε στην εκκίνηση στο δεύτερο σκέλος κατάφερε και τερμάτισε τρίτος κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα. Τρίτος τερμάτισε ο Αλέκος Καρανάσης (θέσεις 5 & 2) και αυτός αθλητής του Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  Τέταρτος ο περσινός πρωταθλητής Κώστας Καράκης(θέσεις  2 & 5). Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Διονύσης  Κονδυλόπουλος(θέσεις  6 & 4). Την εξάδα έκλεισε ο  Βασίλης Τσεκούρας (θέσεις  4 & 6)

μχ1-νοτιοθ-2014-3
Κυριάκος Κόττης

Αποτελέσματα ΜΧ1
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
MX2
Δεύτερη στην σειρά είχε η κατηγορία της ΜΧ2 με 18 οδηγούς να στήνονται στην εκκίνηση και να δίνουν μια σκληρή μάχη  και κάτω από τον καυτό ήλιο. Για την πρώτη θέση ένα πολύ καλό αγώνα έδωσαν ο Χρυσοβαλάντης Λαγούδης από την Χίο και ο Βασίλης Χρυσοχοος από την Κω με τελικό νικητή τον τελευταίο και στα δυο σκέλη. Το βάθρο έκλεισε ο Νίκος Ξένος(θέσεις 3 & 3).  Μάχες έδωσαν και για τις υπόλοιπες θέσεις. Τέταρτος στην ΜΧ2 ο Γιώργος Σπυρής (θέσεις 4 & 7), πέμπτος ο Παύλος Σιδέρης (θέσεις 7 & 5)και τον Γιάννη Ρηγόπουλο(θέσεις 6 & 6)να κλείνει την εξάδα.

IMG_8486
Βασίλης Χρυσοχοος

Αποτελέσματα ΜΧ2
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Junior
Η κατηγορία Junior είχε μόλις 4 συμμετοχές παρόλα αυτά έκλεψαν το χειροκρότημα του κόσμου! Πρώτος τερμάτισε και στα δυο σκέλη ο Φώτης Κόλλιας μπροστά από τον Γρηγόρη Κραμβουσάνος(θέσεις 2 & 2) ενώ ο Παναγιώτης Κονοπισόπουλος(θέσεις 3 & 3) έκλεισε το βάθρο. Ο Τάσος Αλειφερόπουλος(θέσεις 4 & 4) πήρε την τέταρτη θέση.

IMG_8556
Φώτης Κόλλιας

Αποτελέσματα Junior
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Mini
Στην μικρή κατηγορία είχε 9 συμμετοχές, ανάμεσα τους και η μικρή Τζονάκι Λάμπρου από τον Ωροπό. Οι μικροί οδηγοί , το μέλλον του ΜΧ έκλεψαν την παράσταση αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου.

Νικητής και στα 2 σκέλη ο Ανδρέας Ανδρέου. Στην δεύτερη θέση και στα δυο σκέλη ο Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος. Στην τρίτη θέση κλείνονταν το βάθρο ο Μιχάλης Σαραντινούδης(3-6).Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Εμμανουήλ Κραμβουσάνος (θέσεις 4 & 4), στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο  Νίκος Κανελλόπουλος (θέσεις 6 & 5) και έκτος ο Κωνσταντίνος Ζεπάτος (θέσεις 5 & 7). Στην έβδομη θέση τελικής η Τζονάκι Λάμπρου που είχε πτώση λίγο πριν το τέλος του πρώτου σκέλους και ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση, ενώ στον δεύτερο σκέλος τερμάτισε τρίτη!

Ανδρέας Ανδρέου
Ανδρέας Ανδρέου

 

Αποτελέσματα Mini
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Expert
Στην κατηγορία Expert έδωσαν το παρόν 8 οδηγοί και πρόσφεραν άφθονο θέαμα!
Νικητής και στα 2 σκέλη με άνεση ο Δημήτρης Κοντολέτας αθλητής της διπλανής Ζαχάρως  και ένας από τους πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΧ1!  Ο Κοντολέτας έδειξε ότι δεν είχε διάθεση να αφήσει κανέναν να πάρει το ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο τερμάτισε με διαφορά 14+ δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο ενώ στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε με 4+ δευτερόλεπτα αφού κράτησε ένα σταθερό ελεγχόμενο ρυθμό κρατώντας την πρώτη θέση χωρίς καμία απειλή.
Στην δεύτερη θέση ο πολύ κάλος και εντυπωσιακός κυρίως στο δεύτερο σκέλος Μανώλης Κρητικός (θέσεις 2 & 2) . Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Βαγγελάκος(θέσεις 3 & 3) ενώ τέταρτος ήταν ο Μανώλης Σκύβαλος(θέσεις 4 & 4). Στην πέμπτη θέση ο Γιώργος Γεωργούσης (θέσεις 6 & 5) και την εξάδα έκλεισε ο  Άκης Κοσμάς (θέσεις 5 & 6) .

 Δημήτρης Κοντολέτας
Δημήτρης Κοντολέτας

 

Αποτελέσματα ΜΧ-Expert

Οι απονομές έγιναν στο τέλος του αγώνα όπως επικρατεί στους περισσότερους ελληνικούς αγώνες, κάτι που δεν το καταλαβαίνουμε, λες και θέλουν να γίνονται οι απονομές μεταξύ των αθλητών και μονό αφού όλοι οι φίλαθλοι έχουν φύγει, ελπίζουμε κάποτε να σταματήσει αυτό το φιάσκο των “μεταξύ μας” απονομών.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΧΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events