29 March 2024
motoGP 2014

Βαθμολογικό κόστος από τις πτώσεις των Bradl, Espargaro !

Οι τέσσερις οδηγοί που είχαν πτώσεις στον αγώνα της Indianapolis, Stefan Bradl, Aleix Espargaro, Alvaro Bautista και Yonny Hernandez  έχασαν αρκετούς βαθμούς  με αποτέλεσμα να μένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα! 2014racebradlcrash

Για τον Bradl υπήρχε ιδιαίτερη απογοήτευση καθώς ο Γερμανός αναβάτης έψαχνε για ένα καλό αποτέλεσμα για να ξεπεράσει την άσχημη εμφάνιση στο Sachsenring και την απογοήτευσή του, που τερμάτισε 16ος μετά από έναν αγώνα που οδήγησε την κούρσα για πολλούς γύρους.

Στο Indy, στην στροφή 13, ο αναβάτης της LCR Honda είχε πτώση και έτσι έμεινε έκτος βαθμολογίας για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα. Σε αυτή την πτώση έμπλεξε και ο Aleix Espargaro .

Ο Bradl σχολίασε, “Ήμουν στο ίδιο γκρουπ με τον Aleix και τον Pol Espargaro και θα μπορούσα να πω ότι ο ρυθμός μου ήταν ταχύτερος σε ορισμένες περιοχές, αλλά ο Aleix είχε κάποιο πλεονέκτημα σε ορισμένες στροφές. Στο τέλος της ευθείας προσπάθησα να του επιτεθώ, αλλά ήμασταν στην ίδια γραμμή και στα φρένα μου έκλεισε και έτσι τον χτύπησα στο πίσω μέρος και έπεσα. Ήταν ένα αγωνιστικό ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον καθέναν”.
bradl
Ο Espargaro, δήλωσε, “Έκανα μια καλή αρχή, ήμουν μπροστά από τον Bradley και τον Smith και ήμουν σε θέση να κρατήσω το ρυθμό μου. Είναι κρίμα που έμπλεξα με αυτό το περιστατικό με τον Bradl, με χτύπησε από πίσω και η μοτοσυκλέτα μου έπαθε ζημιά και έτσι έπρεπε να εγκαταλείψω. Είναι αγωνιστικό συμβάν, αλλά χάσαμε σημαντικούς θαμβούς. Θα είμαστε ισχυρότεροι στο Brno.”

Για τον Bautista και τον Hernandez ο αγώνα τους τέλειωσε νωρίς! Οι δυο αναβάτες  συγκρούστηκαν στον πρώτο γύρο, με τον αναβάτη της GO & FUN Honda Gresini Alvaro Bautista να δηλώνει, “Έμπαινα στην Κ4, κρατώντας τη γραμμή μου, όταν ξαφνικά ο Hernandez με χτύπησε από το εξωτερικό και εγώ δεν μπόρεσα να σώσω την πτώση. Προφανώς, αυτό ήταν ένα κακό Σαββατοκύριακο, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε θετικοί, διότι θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Στην πραγματικότητα, ευτυχώς είμαι καλά, παρά την μεγάλη πτώση  που είχα το Σάββατο το πρωί. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να προσπαθήσουμε το καλύτερο για τον αγώνα στο Brno.”

bautista-herna

Ο αναβάτης της Pramac Racing,  Yonny Hernandez σχολίασε, “Δυστυχώς, είχαμε πτώση, αλλά έτσι είναι οι αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν. Ήθελα πολύ να τελειώσω τον αγώνα, όπως ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα να κάνω έναν καλό αγώνα! Ευτυχώς ο επόμενος αγώνας είναι την Κυριακή και θα πάω στο Brno με ένα πολύ καλό κίνητρο.”

bautista

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events