29 March 2024
WSBK 2014

Ο Checa μιλά για την μάχη του φετινού τίτλου στο WSBK και το μέλλον του!

Ο Ισπανός έδωσε μια μικρή συνέντευξη στα πλαίσια του World Ducati Week 2014.Ο Πρωταθλητής World Superbike 2011 με την Ducati, Carlos Checa πιστεύει ότι η μάχη για τον τίτλο δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά την ισχυρή απόδοση που έχει έως τώρα ο Tom Sykes: “Ποτέ δεν ξέρεις, υπάρχουν ακόμη τέσσερεις γύροι για  να αμφισβητηθεί η υπεροχή του, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν οκτώ επιμέρους αγώνες και απομένουν και 200 βαθμοί.
Φυσικά, η πιο συνεπής οδηγός είναι ο Tom και σίγουρα είναι το φαβορί για τον τίτλο, αλλά νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε ένα-δυο γύρους. ”

checa_wdw_2014

Ο Checa είναι ωστόσο έκπληκτος με τα βήματα προόδου που έγιναν από την Ducati σε σύγκριση με το 2013: “Η Ducati είναι η μάρκα που έχει βελτιωθεί τα μέγιστα από την προηγούμενη χρονιά. Τα παιδιά εργάστηκαν πολύ καλά και κυρίως στην τεχνική πλευρά των πραγμάτων, η δύναμη της μοτοσυκλέτας είναι εκεί τώρα και ο χειρισμός είναι ακόμα καλύτερος από ό, τι πριν. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τρέχουν μπροστά, ακόμα και αν δεν το κάνουν σε τακτική βάση τώρα. Νομίζω ότι την επόμενη χρονιά θα φτάσουν σε μια καλύτερη ισορροπία και ελπίζω να παλέψουμε για νίκες και ελπίζουμε για το πρωτάθλημα, πάρα πολύ. ”

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν αποσύρθηκε από τους αγώνες στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Checa δεν παραβλέπει καμία δυνατότητα για το μέλλον: “Μετά από το περσινό, στόχος μου ήταν να ανακάμψω πλήρως από τον τραυματισμό μου”, είπε. “Τώρα δεν είμαι αρκετά καλά ακόμη και εγώ κατά πάσα πιθανότητα χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο. Από εκείνο το σημείο θα δούμε τι είναι και τι μπορώ να κάνω με την Ducati, ελπίζουμε ότι θα αρχίσω να οδηγώ και πάλι μετά το καλοκαίρι και ίσως θα είμαι σε θέση να κάνω κάτι … ”
πηγη:WSBK

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events