20 April 2024
motoGP 2014

Ο Crutchlow επιβεβαίωσε ότι μένει με την Ducati για το 2015

Ο αναβάτης της Ducati,  Cal Crutchlow επιβεβαίωσε ότι θα μείνει με το ιταλικό εργοστάσιο το 2015, όπου και θα συνεχίσει οδήγηση μαζί με τον Andrea Dovizioso.

calcrutchlow-ducatibox_slideshow_169
Στην εκδήλωση του Παγκόσμιου Ducati Week 2014 στο Misano το Σάββατο ο Crutchlow συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Paolo Ciabatti (Διευθυντής Project MotoGP) και Luigi Dall’Igna (Γενικός Διευθυντής Ducati Corse).
Μετά από την διπλή χειρουργική επέμβαση το χέρι του αυτή την εβδομάδα, ο Crutchlow έδωσε τέλος στις εικασίες ότι θα φύγει από την Ducati την επόμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας ότι θα μείνει στο εργοστάσιο του Borgo Panigale και το 2015.
Ο Βρετανός αναβάτης σχολίασε, “Ο Andrea Dovizioso έχει μια καλή σεζόν, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Είμαι βέβαιος ότι εργάζονται σκληρά στο εργοστάσιο στην Ιταλία. Ελπίζουμε να κρατηθούμε πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Ο Marc (Marquez) φαίνεται σαν να είναι από άλλο πλανήτη, αλλά ο Andrea Iannone τον έχει κοντράρει στο παρελθόν “.

Ο Dall’Igna, πρόσθεσε, “Έχουμε σημειώσει κάποια πρόοδο, αλλά δεν είναι αρκετό και πρέπει να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για το δεύτερο μισό της σεζόν. Έχουμε ένα νέο φέρινγκ που έρχεται σύντομα και θα έχουμε ένα νέο σασί στο Aragon. Ο στόχος μας θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί πριν από το τέλος της χρονιάς, αλλά δεν είναι αδύνατο, να μειωθεί το χάσμα των 10 δευτερόλεπτων με τους εμπρός.”

Από την πλευρά του, ο Paolo Ciabatti (Διευθυντής Project MotoGP) δήλωσε, ” ο Dovizioso ανανέωσε το συμβόλαιό του σήμερα το πρωί, ο Cal έχει συμβόλαιο μαζί μας για την επόμενη σεζόν και θα συνεχίσει στην «επίσημη» ομάδα.  Ο Iannone έχει γίνει ακόμα καλύτερος  από ό, τι αναμενόταν και θέλουμε να μείνει μαζί μας. Θέλουμε να του προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε πώς να το κάνουμε, με πια σύμβαση θα είναι και το ακριβή τεχνικό πακέτο.”

29iannone,gpalemania_ds-_s5d8225_original

Ο Iannone πρόσθεσε, “Τα αποτελέσματα κατά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν μας δίνουν το  κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είμαι ένας αναβάτης της Ducati τώρα και παρόλο που είμαι νέος θα ήθελα να μείνω με την Ducati σε όλη τη σταδιοδρομία μου στο MotoGP.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events