29 March 2024
motoGP 2014

Ο Dovizioso ανανεώνει με την Ducati για δύο ακόμη χρόνια

Στο World Ducati Week 2014  που πραγματοποιείτε στο Misano World Circuit “Marco Simoncelli” αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Andrea Dovizioso και η Ducati ανακοίνωσαν το Σάββατο ότι θα συνεχίσουν μαζί για το 2015 και το 2016.

dovi_slideshow_169
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Ιταλική πίστα ο Dovizioso και ο Διευθυντής της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali έδωσαν τις λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας του αναβάτη για δύο χρόνια με το εργοστάσιο Borgo Panigale.
Ο Domenicali σχολίασε, “Ο Andrea ήταν μαζί μας εδώ και δύο χρόνια και έχει δείξει την πίστη του σε αυτό το project. Είχαμε ένα δύσκολο 2013, ενώ φέτος ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο. Αυτός είναι ο καλύτερος αναβάτης μας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανακοινώσω ότι έχει αποφασίσει να συνεχίσει μαζί μας για δύο ακόμη χρόνια. ”

Ο Dovizioso πρόσθεσε, “Έχουμε φτάσει σε συμφωνία και αυτό είναι επειδή είναι ένα ενδιαφέρον project το οποίο έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς με την άφιξη του (Luigi) Dall’Igna. Είχαμε δύο βάθρα ήδη αυτή τη σεζόν και είμαστε στην τέταρτη θέση στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η σημερινή κατάσταση είναι πραγματικά συναρπαστική, ειδικά αφού έχουμε κατά νου τα σχέδια για το 2015.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events