28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κερδίσετε μια μοτοσυκλέτα στο Ευρωπαϊκό κυνήγι θυσαυρού της Michelin !

H  Michelin λανσάρει Ευρωπαϊκό κυνήγι θυσαυρού.  5 εβδομάδες για να βρείτε και να κερδίσετε μια μοτοσυκλέτα roadster εξοπλισμένη με MICHELIN Pilot Road 4
Michelin_Banner_728x90[1]

Η Michelin, σε συνεργασία με την εταιρεία Stratégie One, λανσάρισε πρόσφατα ένα μεγάλο κυνήγι θυσαυρού που θα διαρκέσει έως τα μέσα του καλοκαιριού.

Κάθε Παρασκευή, την ίδια ώρα για 5 εβδομάδες, η Michelin θα αναρτά στοιχεία στην ειδική ιστοσελίδα (motohunt.michelin.com) προκειμένου να εντοπισθεί που βρίσκεται κρυμμένη η μοτοσυκλέτα με τα ελαστικά MICHELIN Pilot Road 4.

Το MICHELIN Pilot Road 4, το ελαστικό δρόμου που λανσαρίστηκε το 2014,  είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Standard, GT and Trail και καλύπτει τις περισσότερες μοτοσυκλέτες δρόμου άνω των 600cc.

Το νέο ελαστικό φρενάρει σε μειωμένη απόσταση κατά 17% σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε σχέση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του και προσφέρει 20% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά ελαστικού. Το  ελαστικό MICHELIN Pilot Road 4 είναι η απτή απόδειξη της στρατηγικής MICHELIN Total Performance, που οδηγεί σε ταυτόχρονη βελτίωση όλων των επιδόσεων του ίδιου ελαστικού

Εγγραφείτε στο motohunt.michelin.com

image003

*Δοκιμές στο φρενάρισμα που διεξήχθησαν στο βρεγμένο και σε ολισθηρές επιφάνειες το Ιούλιο 2013 από το DEKRA Test Center.
** Εσωτερικές δοκιμές, που διεξήχθησαν το 2013.

MICHELIN-THE-MOTO-HUNT_logo

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events