18 April 2024
WSBK 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γίνε εσύ αυτός που θα «τρέξει» πάνω σε μία Aprilia RSV4, παρέα με τον αγαπημένο σου αναβάτη!

Shoutout #bearacer διαγωνισμός από την Aprilia!
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ APRILIA ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SBK, BEARACER.COM, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪΝO ΦEΡΙΝΓΚ ΤΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ RSV4, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ APRILIA, SYLVAIN GUINTOLI ΚΑΙ MARCO MELANDRI! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2014.

BeARacer_rsv4_Melandri
Τώρα η Aprilia δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της να εμψυχώσουν τον αγαπημένο τους αναβάτη, περιγράφοντας τί σημαίνει για τους ίδιους η ιδέα του #bearacer, το να είναι δηλαδή κάποιος αγωνιζόμενος. Πώς θα νιώθατε αν οδηγούσατε την κορυφαία supersport μοτοσυκλέτα του πλανήτη; Η νέα πρωτοβουλία της Aprilia ξεκινά με τους αγώνες στο Potimao, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις των σπορ μοτοσυκλετών, να δουν τις ιδέες τους, την υπογραφή τους ή ακόμη και το πρόσωπο τους, στις RSV4 που οδηγούν οι Marco Melandri και Sylvain Guintoli.

BeARacer_rsv4_Guintoli

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός: Μπαίνετε στην ιστοσελίδα bearacer.com και κάνοντας κλικ στο MENU πάνω αριστερά επιλέγετε SHOUTOUT, κάτω από την ενότητα BEARACER. Αφού πατήσετε στο PARTICIPATE NOW, επιλέγετε τον αγαπημένο σας αναβάτη και καταθέτετε το σχόλιο μαζί με μια φωτογραφία σας . Το σχόλιο που θα αναγράφεται στο πλαϊνό φέρινγκ των RSV4 το επιλέγουν οι ίδιοι οι Sylvain Guintoli και Marco Melandri, ενώ μπορείτε να συμμετέχετε ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

4.ApriliaRacing_Melandri
Για όλους τους μοτοσυκλετιστές και τους λάτρεις των αγώνων, η ενέργεια αποτελεί ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους αναβάτες της ομάδας, ενώ παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε στο Πρωτάθλημα, πάνω στις RSV4.  Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Μπορεί να είστε εσείς οι επόμενοι που θα «τρέξετε» σε κάποια από τις πιο συναρπαστικές πίστες του κόσμου, μαζί με τον αγαπημένο σας αναβάτη!
Συνολικά, στη σύντομη ιστορία της, η Aprilia μπορεί να υπερηφανεύεται για 52 παγκόσμιους τίτλους (38 σε MotoGP, 5 σε Superbike και 9 σε αγώνες off-road), καθώς και για μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς αναβάτες: Max Biaggi, Loris Capirossi, Valentino Rossi, Casey Stoner και Jorge Lorenzo, είναι μόνο μερικοί από τους αναβάτες που έχουν στεφθεί Πρωταθλητές, οδηγώντας μοτοσυκλέτες της Aprilia.

2.ApriliaRacing_Guintoli

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events