25 April 2024
motoGP 2014

O Marquez και ο Pedrosa δοκιμάζουν την Honda του 2015

Μετά από δύσκολες καιρικές συνθήκες  στήν πίστα του Brno την Τρίτη και την Τετάρτη η Repsol Honda έδωσε στον Marc Marquez και τον Dani Pedrosa την πρώτη τους γεύση την Honda του 2015.
Και οι δύο αναφέρθηκαν με ορισμένες θετικές πτυχές στη νέα μοτοσυκλέτα και επίσης ανάφεραν τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. ΟΙ δοκιμές αυτές θα είναι καθοριστικές για την επόμενη φάση της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας.
Συνολικά ο Marquez ολοκλήρωσε 53 γύρους με την φετινή μοτοσυκλέτα έχοντας και πάλι μια πτώση στην στροφή 5 και 20 γύρους με την πρωτότυπη honda του 2015, τονίζοντας τη βελτίωση της ταχύτητας γωνία .Ο Pedrosa έκανε 41 γύρους με την μοτοσυκλέτα του 2014 και 16 γύρους με το νέο πρωτότυπο του 2015. Η δοκιμασία των τριών ημερών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.
okr_7701_slideshow_169
Ο Marc Marquez δήλωσε:

«Η δεύτερη μέρα πήγε αρκετά καλά, αν και η πρόσφυση δεν ήταν ακόμη όσο καλή όσο θα θέλαμε, προκειμένου να δοκιμάσουμε μερικά ακόμη πράγματα; όταν ήθελα να πάω λίγο πιο γρήγορα για να πάμε πιο κοντά στο όριο και να αξιολογήσουμε τα πράγματα, ήταν πολύ επικίνδυνο. Σε μια από τις δοκιμές σήμερα το πρωί είχα ένα άλλη μια πτώση στη στροφή 5 για άλλη μια φορά, έχασα την πρόσφυση με το εμπρόσθιο τροχό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ήμασταν σε θέση να δοκιμάσουμε τη νέα μοτοσυκλέτα του 2015 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Προφανώς υπάρχουν και θετικά πράγματα και όχι και τόσο θετικά πράγματα, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ικανοποιητική. Γυρνάμε σε παρόμοιους χρόνους με τη νέα μοτοσικλέτα σε σχέση με την φετινή, έτσι είμαστε ευχαριστημένοι. ”
okr_7799_slideshow_169
Ο Dani Pedrosa δήλωσε:

«Σήμερα κάναμε πολλούς γύρους, και όλοι ήταν σε στεγνή άσφαλτο. Ο καιρός ήταν πιο σταθερός και μας επέτρεψε να δοκιμάσουμε πιο πολλά πράγματα. Η πίστα ακόμα δεν έχει καλή πρόσφυση, αλλά ήμασταν σε θέση έχουμε περισσότερα χιλιόμετρα στην αγωνιστική γραμμή και πήραμε μια πρώτη γεύση από τη νέα μοτοσυκλέτα του 2015. Η νέα μοτοσυκλέτα είναι ακόμα στα σπάργανα, αλλά έχουμε κάποιες καλές ιδέες για επόμενη φορά που θα έχουμε την ευκαιρία να την δοκιμάσουμε Στο τέλος του έτους τώρα πια”

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events