20 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

4ο Φιλικό Trail Ride, Βόλτα στο Οβρυόκαστρο! 1η Ιουνίου 2014

Μετά το 1ο, 2ο και 3ο Φιλικά TrailRide για το 2014, συνεχίζουμε με το 4ο αλλάζοντας πλεύση και περιοχή, την 1η Ιουνίου.

4o_TrailRide_2014-4Μετά την αναβολή λόγω των εκλογών, η Λαυρεωτική μας περιμένει καταπράσινη, και το Οβρυόκαστρο με τα εντουρομονοπάτια του έχει ετοιμάσει την τέλεια εντουροδιαδρομή! Το OffRoadParkτου Στέφανου Αττάρτ θα είναι ο χώρος φιλοξενίας μας, και στις 10 το πρωί την πρωτομηνιά θα ξεκινήσουμε για μια διαδρομή 90 έως 110 χιλιομέτρων, με πολλές παραλλαγές και εναλλακτικές διαδρομές, για όλα τα γούστα: Από σκληροπυρηνικούς εντουράδες έως χαλαρούς βολταδόρους με BigOn-Off, και από Quadκαι αυτοκίνητα 4Χ4, έως την καθιερωμένη μας ποδηλατική διαδρομή!

«Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quadsκαι γουρούνες, Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, σε ένα πολύχρωμο τρενάκι στα πέριξ της Αττικής! Τα μέρη μας είναι απίστευτα και πολλά δεν τα έχουμε γνωρίσει ακόμη, ενώ κάποια πρώτη φορά θα διαβούν από αυτοκίνητα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για 1η Ιουνίου λοιπόν, με κέντρο και έδρα το AttartOffRoadPark! Απαλλαγμένοι από το άγχος της διάκρισης, εκδράμουμε με Road Book για να λασπωθούμε, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να γνωρίσουμε τα μέρη μας!

Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, ΔΕΝ θα έχουμε! Θα έχουμε όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες! Στον πιο «νέο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, στον πιο λερωμένο οδηγό, στον πιο «χαμένο», στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies… κτλ κτλ… Επίσης θα κληρώσουμε πλούσια δώρα από τους πολλούς δωροθέτες μας!

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25€ για τις μοτοσυκλέτες, 30€ τα Buggiesκαι 40€ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου OffRoadTeamθα έχουν επιπλέον έκπτωση 10€. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν!

 

Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS.

Σας υποσχόμαστε μια απίθανη – χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών – οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος!

 

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

AttartSM

BS-XORHGOS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events