20 April 2024
motoGP 2014

Jorge Lorenzo : «Είμαι αρκετά βέβαιος ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση»

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 και του 2012, Jorge Lorenzo, έχει μια θετική προσέγγιση πριν από το Red Bull Grand Prix de la República Argentina, παρά την δύσκολη έναρξή του στην φετινή σεζόν.

Μετά την συντριβή στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ, και το λάθος του στην εκκίνηση του Austinόπου τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα δέκατος, ο αναβάτης της Yamaha Movistar βρίσκετε αυτήν την στιγμή στην άγνωστη γι’αυτόν 16η θέση στην βαθμολογία, με τον κάτοχο του τίτλου Marc Marquez να έχει ξεφύγει ήδη με 44 βαθμούς διαφορά.

02gpaustin,99lorenzo_ds-_s1d9550-2_original

“Προφανώς δεν είναι η αρχή της σεζόν που είχα ονειρευτεί», παραδέχεται ο Lorenzo. “Αλλά είμαι αρκετά βέβαιος ότι μπορούμε να επανέλθουμε και να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Δεν μου είναι εύκολο να χωνέψω αυτό που συνέβη στο Austin, αλλά προσπαθώ πάντα να κρατώ τα θετικά ακόμα και αν είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση.”

“Το μόνο που σκέφτομαι είναι η Αργεντινή και πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί το συντομότερο δυνατό. Μένοντας στο προσκήνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσουμε και νομίζω ότι το πρωτάθλημα για μας πρόκειται να ξεκινήσει εκεί. Νομίζω ότι πρόκειται να τονωθώ πιο πολύ, μπροστά από τους οπαδούς της Αργεντινής και τελικά θα επιτύχουμε ένα κανονικό αγώνα.”

Όσον αφορά την πρόκληση της νέας ανανεωμένης πίστας της Αργεντινής, ο Lorenzo πρόσθεσε, “Η πίστα της Αργεντινής είναι η νέα πίστα του πρωταθλήματος και η είναι η πρώτη μας επίσκεψη στο Termas de Rio Hondo. Γι ‘αυτό πρέπει να βιαστούμε να προσαρμοστούμε από την Παρασκευή και να προσπαθήσουμε να μείνετε ήρεμοι για να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν από την μοτοσυκλέτα. Μόνο λίγοι αναβάτες μπόρεσαν να κάνουν κάποιες δοκιμές στην Αργεντινή πέρυσι, οπότε υποθέτω ότι η ταλαιπωρία της εκμάθησης της πίστας είναι σχεδόν η ίδια για όλους. Ας ελπίσουμε ότι θα την απολαύσουμε και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα πριν αρχίσουμε τους αγώνες της Ευρώπης. Από την πλευρά μου, θα πάω εκεί με αφθονία ενέργειας μετά από την ανάπαυση και την σκληρή προπόνηση στο Μεξικό!”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events