24 April 2024
motoGP 2014

O Pedrosa στην Suzuki ? Ο Brivio μιλα για τις διαπραγματεύσεις της Suzuki MotoGP.

Ο Brivio δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις για τους αναβάτες της Suzuki MotoGP δεν έχουν αρχίσει και σχολιάζει τις φήμες για Pedrosa!!

Ο Test Team manager της  Suzuki MotoGP, Davide Brivio, έδωσε στο motogp.com μια ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα δηλώνοντας ότι δεν έχουν ακόμη αρχίσει οι διαπραγματεύσεις για τους αναβάτες της Suzuki MotoGP Team.

Οι πρόσφατες εικασίες των μέσων ενημέρωσης που συνδέουν τον Dani Pedrosa με μια πιθανή συμμετοχή το 2015 στην ομάδα της Suzuki μιας και η σύμβαση του με την HRC Hondaλήγει στο τέλος της σεζόν , δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά ούτε και διαψεύστηκαν από τον Brivio.

suzukiteam_a689abe4-75d7-47b7-b2a0-e0ebffaf992b_original

Ο ίδιος σχολίασε: “Ακόμα δεν έχουμε καμία συμφωνία με κάποιον αναβάτη και δεν έχουμε ακόμη σαφή ιδέα σχετικά με το ποιοι θα είναι οι μελλοντικοί αναβάτες μας. Προφανώς συζητάμε και  εξετάζουμε διάφορες επιλογές, κάνοντας επαφές με τους πράκτορες για να δούμε τις καταστάσεις των συμβάσεων των αναβατών και το ενδιαφέρον τους να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες μας.”

Και συνέχισε: «Όσον αφορά τον Pedrosa, θα πρέπει να μάθουμε αν ενδιαφέρεται. Αυτή τη στιγμή δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Ίσως αρχίσει να υπάρχει μια κινητικότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε κάποιον κορυφαίο αναβάτη και θέλουμε καταφέρουμε να έχουμε στην ομάδα μας όσο το δυνατόν ισχυρότερους αναβάτες, αλλά θα πρέπει να δούμε ποιος είναι έτοιμος για την πρόκληση και ποιος θέλει να οδηγήσει για μας. Είναι δύσκολο να έχουμε ονόματα σε αυτή τη φάση.”

Ο Ιταλός διευθυντής πρόσθεσε, «Ο Randy de Puniet είναι ένας από τους υποψηφίους. Το γεγονός ότι έχει εργαστεί μαζί μας για δύο χρόνια είναι ένα μεγάλο συν. Δεν εγγυόμαστε τίποτα για τον Randy αλλά είναι στη λίστα των υποψηφίων μας.”

randy-de-puniet-mugello-suzuki-racing-04

Τους επόμενους μήνες θα δούμε την Suzuki να συνεχίζει τις προετοιμασίες της, δεδομένου ότι επιδιώκει να επιστρέψει στην πλήρη συμμετοχή στα Grand Prix από το 2015. Μετά την ολοκλήρωση των πρόσφατων δοκιμών στο Circuit of the Americas, η Suzuki είναι ήδη εν αναμονή για τις δοκιμές στο Autodromo Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή, όπως και για το  Phillip Island και την Barcelona-Catalunya μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τον Brivio να επιβεβαιώνει ότι έχουν ως στόχο να δοκιμάσουν και στο Mugello και στο Aragon αργότερα,  εντός του τρέχοντος έτους.

Η Suzuki δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα μια πιθανή δοκιμή με τον Eugene Laverty, αν και είναι πιθανό διότι κατόπιν αιτήματος της Bridgestone και με την έγκριση της ομάδας του στα Superbike, θα οδηγήσει την Suzuki XRH – 1 στην Ιαπωνία και την Αυστραλία, προκειμένου να δοκιμάσουν την αντοχή των ελαστικών.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events