27 April 2024
VIDEOS

Συγκλονιστικό βίντεο με δυο μασκοφόρους να ληστεύουν ζευγάρι μοτοσικλετιστών υπό την απειλή όπλου!!

Δυο μασκοφόροι κλέφτες, οπλισμένοι με ένα όπλο και ένα μαχαίρι κλέβουν ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών στις διακοπές τους στην Γουατεμάλα.

Ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο YouTube από τον Καναδό, Dan Landsborough, όπου φαίνεται καρέ καρέ η ένοπλη επίθεση που δέχεται από δυο μυροφόρους, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες συγκλονίζοντας τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=3pcu-7KiaQo”]

Ο Καναδός αναβάτης ενός  Kawasaki KLR650 βρισκόταν σε διακοπές με την φίλη του στην Γουατεμάλα και σε έναν χωματόδρομο δέχτηκε επίθεση από τους κλέφτες και μην μπορώντας να αντιδράσει τους έδωσε ότι ζητούσαν. Η όλη διαδικασία διήρκησε ένα λεπτό περίπου και καταγράφτηκε από την κάμερα που είχε τοποθετημένη στο κράνος του.

video-listia-1

Οι δύο ληστές πήδηξαν από τους θάμνους οπλισμένοι με ένα όπλο και ένα μαχαίρι, αναγκάζοντας το ζευγάρι να σταματήσει και η λεία που απόσπασαν από τους αναβάτες ήταν το tankbagπου είχε μέσα λεφτά, ένα iPod και ένα iPhone, όπως επίσης και κάποια κοσμήματα που φορούσε πάνω της η κοπέλα.

video-listia-2

Η συνεπιβάτης κ.Heidi Burton, εικονογράφος από το Cambridge, δήλωσε: « Όταν ο πρώτος ληστής πετάχτηκε μπροστά μας δείχνοντας ένα πυροβόλο όπλο, υπήρξε μια αρχική αμηχανία και μετά φόβος. Τότε ο δεύτερος ληστής πήδηξε έξω με ένα μεγάλο μαχαίρι, απαιτώντας χρήματα και ξέραμε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τους δώσουμε αυτό που θέλουν και να φύγουμε από εκεί γρήγορα. Ένιωσα άσχημα όταν ο ένας τράβηξε με μανία από τα δάχτυλά μου κάποια κοσμήματα, αλλά η αίσθηση της άγνοιας του πως θα εξελιχτεί η κατάσταση ήταν το χειρότερο πράγμα.”

video-listia-4

Παρά το άσχημο περιστατικό, ο Καναδός αναβάτης σχολιάζει στο βίντεο  πως το ανέβασε για να χρησιμεύσει ως μια προειδοποίηση προς άλλους ταξιδιώτες για την επιλογή αυτού το δρόμου. Ληστείες συμβενουν στη Γουατεμάλα ωστόσο, όπως δηλώνει, “Δεν θέλουμε με οποιονδήποτε τρόπο να αποθαρρύνουμε τους ανθρώπους να επισκευθούν τη  Γουατεμάλα, δεδομένου ότι είναι ένα πολύ  όμορφο μέρος με ζεστούς και φιλόξενους κάτοικους. Εκτός από αυτό το περιστατικό αισθάνθηκα  ασφαλής για την πλειοψηφία του ταξιδιού μας.”

video-listia-3

Το βίντεο της ληστείας ανέβηκε στο YouTube στις 13 Απριλίου και έχει προβληθεί σχεδόν 250.000 φορές.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events