28 March 2024
Cross-Country RalliesVIDEOS

Απολαυστικό βίντεο με τους αναβάτες της ΚΤΜ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country Rallies!!

Τι κάνουν οι αναβάτες της Red Bull KTM Rally Factory Team όταν δεν αγωνίζονται στο RallyDakar; Αντιμετωπίζουν μερικές αρκετά δύσκολες προκλήσεις κατά τη διάρκεια του  Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Cross Country Rally! Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τις προσπάθειες των  Marc Coma, Jordi Viladoms και Sam Sunderland στο δύσκολο και απαιτητικό  Cross Country Rallies.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=rq25pwjsSAI”]

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross Country Rallies βρίσκετε αυτή την στιγμή στο Qatar για τον δεύτερο γύρο, στο Sealine Cross Country Rally of Qatar και >>ΕΔΩ<< μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την δράση του, με πλούσιο ρεπορτάζ, αποτελέσματα ημέρας, φωτογραφίες και βίντεο!!

2014-KTM-450-Rally-race-bike-03

Στον πρώτο γύρο, στο Abu Dhabi Desert Challenge, οι αναβάτες της ΚΤΜ κατέκτησαν την δεύτερη θέση (Marc Coma), και την τέταρτη (Jordi Viladoms) ενώ για τον Sam Sunderland η καταστροφική προτελευταία ειδική όπου έσπασε το ψαλίδι του, του αφαίρεσε το δικαίωμα να πανηγυρίσει ένα βάθρο στο ντεμπούτο του με την ΚΤΜ, καθώς βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι εκείνη την στιγμή. Περισσότερες πληροφορίες, πλούσιο ρεπορτάζ, αποτελέσματα ημέρας, φωτογραφίες και βίντεο >>ΕΔΩ<< 

Coma

Sam Sanderland

viladomsn

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events