24 April 2024
motoGP 2014

O Pirro θα αντικαταστήσει τον Crutchlow στην Αργεντινή!!

Ο Cal Crutchlow δεν θα είναι έτοιμος για την Αργεντινή, και θα αντικατασταθεί από τον Michele Pirro.

Μετά την συντριβή του στον αγώνα στο Austin, ο Crutchlow, είχε αρχικά διαγνωστεί πως είχε μόνο ένα εξαρθρωμένο δεξί μικρό δάχτυλο, αλλά μετά από ένα επανέλεγχο σε ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Σαν Ντιέγκο, αποκαλύφτηκε πως έχει υποστεί ένα μικρό κάταγμα στο δάχτυλο και ως εκ τούτου πρέπει να υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση για να εισαχθει ένας πείρος σταθεροποίησης.

35crutchlow_qatar_original

Ο Βρετανός αναβάτης, ο οποίος γνωρίζει τη ήδη την πίστα Termas de Rio Hondo μετά τη συμμετοχή του στις διήμερες δοκιμές του περασμένου έτους, ήλπιζε να προλάβει τον αγώνα της Αργεντινό, αλλά δυστυχώς οι έντονοι πόνοι στο δεξί του χέρι συνεχίζονται, κάτι που τον εμποδίζει στη χρήση του μπροστινού φρένου, και αναγκάζετε να εγκαταλείψει.

Θα επιστρέψει τώρα στην Αγγλία για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Jerez. Ο Crutchlow θα αντικατασταθεί στην Αργεντινή από τον Ιταλο Michele Pirro, δοκιμαστή της Ducati Team.

” Είμαι πολύ λυπημένος που θα αφήσω την ομάδα, επειδή πραγματικά ανυπομονούσα να αγωνιστώ στην Αργεντινή», δήλωσε ο Crutchlow. “Από την Τρίτη, μετά το Austin, είχα κάποιες ενοχλήσεις στο χέρι μου και είδαμε ότι το δάχτυλό μου εκτός από το εξάρθρωμα ήταν επίσης σπασμένο, έτσι ο Δρ Chao αποφάσισε να βάλει ένα μεταλλικό κομμάτι για να σταθεροποιηθεί. Δυστυχώς ακόμα αισθάνομαι πολύ πόνο στο δεξί μου χέρι, οι αρθρώσεις μου είναι το πιο επώδυνο μέρος και δεν είμαι σε κατάσταση να αγωνιστώ αυτό το Σαββατοκύριακο.”

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events