26 April 2024
motoGP 2014

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Suzuki στο Austin!!

Η ομάδα δοκιμών της Suzuki MotoGP Team ολοκλήρωσε άλλη μια περίοδο δοκιμών, στο Austin αυτήν την φορά στο Circuit of the Americas, και είναι τώρα έτοιμη για το επόμενο γύρο δοκιμών στην Αργεντινή στο τέλος του μήνα.

suzukiteam_35fa0b27-f0c0-437a-a91e-3f0bcb11dc5d_original

Άλλη μια Πέμπτη είδε τους αναβάτες δοκιμών της Suzuki, Randy de Puniet και Nobuatsu Aoki να κάνουν γυρολόγια εξέλιξης, αυτή την φορά μαζί με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 1993, Kevin Schwantz. Επίσης παρόντες ήταν η ομάδα Yoshimura Suzuki AMA Superbike, ενώ οι θερμοκρασία στην πίστα έφτασε τους 39 βαθμούς κελσίου. Ο De Puniet συμπλήρωσε 62 γύρους, με καλύτερο χρόνο του το 2’05.85, μισό δευτερόλεπτο ποιο γρήγορος από τον χρόνο της τετάρτης.

suzukiteam_24670b4c-f67d-49a6-aa1e-361b0773b2bc_original

Randy de Puniet:

«Είμαι ευτυχής που έχουμε πετύχει μια μεγάλη βελτίωση στην σχέση γκαζιού και συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (traction control). Ασχοληθήκαμε επίσης αρκετά για να βρούμε τη σωστή ρύθμιση στα νέα ηλεκτρονικά και στο τέλος βρήκαμε έναν καλό συμβιβασμό. Συνεχίσαμε με το επιλεγμένο σασί το οποίο λειτούργησε πολύ καλά σήμερα, και νομίζω ότι το πακέτο είναι σίγουρα καλύτερο και θα ήθελα να έχω μια επιπλέον ημέρα για να είμαι σε θέση να συνεχίσω το έργο, καθώς χθες περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου προσπαθώντας να βρούμε το κατάλληλο set-upγια την πίστα, όπως και με τα νέα ηλεκτρονικά. Επίσης, είχα να οδηγήσω αρκετές εβδομάδες και έπρεπε να προσαρμοστώ πρώτα.

“Τέλος πάντων, σήμερα βελτιωθήκαμε πολύ από τους χθεσινούς χρόνους. Δυστυχώς δεν ήμουν σε θέση να δοκιμάσω  μια ποιο επιθετική οδήγηση προς το τέλος της ημέρας, καθώς είχαμε ένα μικρό πρόβλημα την μοτοσυκλέτα και χάσαμε την τελευταία μισή ώρα. Αισθάνομαι όμως πως είχαμε τη δυνατότητα για την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης μας. Τώρα θα πάμε στην Αργεντινή, η οποία είναι μια εντελώς νέα πίστα, αλλά είμαι χαρούμενος που θα πάω εκεί σύντομα και ελπίζω ότι θα έχουμε ζεστό καιρό όπως και εδώ.”

suzukiteam_a9f49216-9147-41d9-bf03-4aba16f90bf7_original

Ο διευθυντής της Suzuki MotoGP Team, Satoru Terada, δήλωσε:

« Φέραμε νέες προδιαγραφές του κινητήρα και του πλαισίου εδώ και βγήκε ένας καλός συνδυασμός. Ασχοληθήκαμε επίσης στο να συνδυάσουμε τα νέα ηλεκτρονικά με τον  κινητήρα και είμαστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Επίσης σήμερα, επιβεβαιώθηκε η σωστή επιλογή πλαισίου.»

«Οι επιδόσεις μας όσον αφορά τους χρόνους, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη στο τέλος της ημέρας, αλλά το σημαντικό σημείο είναι ότι αφήσαμε το Austin με καλές πληροφορίες σχετικά με τις μοτοσυκλέτες μας και για αυτήν την πίστα. Είχαμε επίσης το χρόνο να απολαύσουμε τον  Kevin Schwantz να οδηγεί τις μοτοσυκλέτες μας και να μοιραστούμε την πίστα με την ομάδα της Yoshimura, που υποστηρίζεται από την Suzuki Motor of America. Τώρα ανυπομονούμε για την Αργεντινή, όπου θα δοκιμάσουμε ξανά τις επιδώσεις μας, την Τρίτη και την Τετάρτη μετά τον αγώνα του MotoGP.”

suzukiteam_4214ae71-b95e-4055-9072-0743f4583388_original

Η επικείμενη επίσκεψη στην Αργεντινή θα είναι στην πίστα, Termas de Rio Honda, η οποία θα πρέπει πρώτα να φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του MotoGP της σεζόν 2014 την Κυριακή 27 Απριλίου.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events