20 April 2024
DucatiVIDEOS

Εντυπωσιακό Crash test βίντεο με το νέο Ducati Multistrada D-Air !!

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η Ducati ανακοίνωσε πως στις 15 Απριλίου θα διαθέσει στην ευρωπαϊκή αγορά το μοντέλο Ducati Multistrada D –Air το οποίο θα εμπεριέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο ηλεκτρονικών, ενσωματωμένο στο υπάρχον πακέτο ηλεκτρονικών της μοτοσικλέτας, και σε συνεργασία με το D –Air μπουφάν της Dainese, ένας αερόσακος θα ανοίγει σε περίπτωση σύγκρουσης, σε μόλις 45 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

hqdefault

Την ήμερα λοιπόν της επίσημης κυκλοφορίας του νέου Multistrada D –Air, η Ducati κυκλοφόρησε και ένα εντυπωσιακό Crash test βίντεο  με την μοτοσυκλέτα να συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο. Θέλοντας να αποδείξει τα λεγόμενα της η Ιταλική εταιρία έχει ενσωματώσει μέσα στο βίντεο και μια χρονική αναπαράσταση όπου για του λόγου το αληθές βλέπουμε σε πόσα χιλιοστά του δευτερόλεπτου από την στιγμή της επαφής ανοίγει ο αερόσακος.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=mf3SuhEWE7c”]

Η ιδία η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά στην σελίδα της:

“Όταν δεν έχετε χρόνο να σκεφτείτε, έχουμε ήδη την απάντηση”

“Σε ορισμένες περιστάσεις, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε. Για να είναι αποτελεσματική, η προστασία πρέπει να εξασφαλίζεται το πολύ σε 80 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά την πρόσκρουση. Το ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας D-Air είναι πολύ πιο γρήγορο. Επειδή οι ασύρματοι αισθητήρες αποτελούν μέρος των υφιστάμενων ηλεκτρονικών συστημάτων της Multistrada, ελεγχόμενους από το ταμπλό, που είναι δύο φορές πιο έξυπνοι και 4 φορές πιο γρήγοροι από την  ενεργοποίηση με καλώδιο. Το D-Air είναι τόσο γρήγορο ώστε η διάρκεια αντίδρασης και προστασίας διαρκεί λιγότερο από 5 εκατοστά του δευτερόλεπτα.”

MULTISTRADA_D-AIR_

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events