29 March 2024
Motocross 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Αλέξης Γεωργαντάς της MX Motoaction Husqvarna !!!

2014 π.π. mx, 2ος Αγώνας Γιαννιτσά . Ο Αλέξης Γεωργαντάς οδήγησε στο όριο την μοτοσυκλέτα του κερδίζοντας άξια την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία MX2.

Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R
Ο Αλέξης Γεωργαντάς με την HUSQVARNA TC 250 R

Η εξασφάλιση της θέσης ήταν αποτέλεσμα εντυπωσιακής οδήγησης με δύναμη και ταχύτητα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του στην απαιτητική πίστα των Γιαννιτσών πάνω στην Husqvarna του.

Αλέξης Γεωργαντάς
Αλέξης Γεωργαντάς

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα κάποια λάθη κράτησαν τον αναβάτη στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα ο Αλέξης οδήγησε ταχύτατα, δίχως λάθη και με στόχο την τριάδα. Αρχικά βρέθηκε στην δεύτερη θέση και στην συνέχεια για αρκετούς γύρους στην τρίτη τερματίζοντας τελικά τέταρτος μετά από δυνατή μάχη με τον Γιάννη Τουρατζίδη.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός στην MX2 δεν αφήνει περιθώ-ρια για λάθη...
Ο μεγάλος ανταγωνισμός στην MX2 δεν αφήνει περιθώ-ρια για λάθη…

Ο στόχος μας για τους επόμενους αγώνες είναι μια θέση στο βάθρο δήλωσε ο Αλέξης Γεωργαντάς: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την KTMSEE και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Ζουρνατζή  για την πολύτιμη βοήθεια που μου δίνουν. Στον σημερινό αγώνα ξεκίνησα δυνατά αλλά κάποια λάθη στο πρώτο σκέλος με κράτησαν στην έκτη θέση. Στο δεύτερο σκέλος οδήγησα καλύτερα και κατάφερα να τερματίσω τέταρτος. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ    δυνατός και δεν επιτρέπονται λάθη και πτώσεις. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση μου και την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου που λειτούργησε άψογα καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στόχος μας τώρα είναι μια θέση στο βάθρο.”

Αλέξης Γεωργαντάς
Αλέξης Γεωργαντάς

Ο TeamManagerΝίκος Ζουρνατζής δήλωσε: “Σήμερα ο Αλέξης μας έδειξε το υψηλό επίπεδο οδήγησης και καθαρού ανταγωνισμού.  Απόδειξη της δουλειάς του είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Οδηγώντας άψογα την μοτοσυκλέτα του, μας χάρισε χαμόγελα και ικανοποίηση. Η τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα είμαστε κοντά του στο μέλλον βοηθώντας τον στο μέγιστο όπου μπορούμε. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μας, χορηγούς και συνεργάτες.” 

4ος Γενικής ο Αλέξης Γεωργαντάς στον 2ο Αγώνας MX στα Γιαννιτσά
4ος Γενικής ο Αλέξης Γεωργαντάς στον 2ο Αγώνας MX στα Γιαννιτσά

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events