20 April 2024
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Θετικο Ξεκίνημα για τον Χρήστο Μπουζούκη στον 1ο αγώνα του Αγγλικού πρωταθλήματος BMCRC/MRO 2014, παρόλη την ατυχία του!

Την  Παρασκευή στην πρώτη προπόνηση ο Χρήστος Μπουζούκης από νωρίς έσπασε το περσινό του ρεκόρ στην διάσημη πίστα Brands Hatch Indy και όλα έδειχναν πως προμηνυόταν  ένα  Σαββατοκύριακο γεμάτο από θετικά αποτελέσματα.Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_002
Το Σάββατο στα χρονομετρημένα σπάει εκ νέου τον  ρεκόρ που είχε κάνει την προηγούμενη μέρα, αυτό γίνεται  στον 4ο γύρο, αλλά η ατυχία τον περίμενε στον επόμενο γύρο αφού είχε μια αρκετά σφοδρή πτώση από highside.

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_008
Η μοτοσυκλέτα ευτυχώς δεν έπαθε σοβαρές ζημιές, αλλά το ρινγκ διαλύθηκε και έτσι έπρεπε να αλλαχτεί.
Δυστυχώς παρόλο που στα χρονομετρημένα είχε πάρει την 7η θέση στην κατηγορία του δεν μπόρεσε να τρέξει στον πρώτο αγώνα της ημέρας αφού δεν είχε προλάβει να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα του, η οποία τελικά “μαζεύτηκε” με προσπαθείς πολλών  συναθλητών του

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_001

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας ο Χρήστος Μπουζούκης ξεκίνησε από την τελευταία θέση της σχάρας εκκίνησης λόγο του ότι δεν είχε λάβει μέρος στον πρώτο αγώνα της ημέρας.

Κάνοντας μια πολύ καλή προσπάθεια κατάφερε και πέρασε 6 αναβάτες,  αλλά οι πόνοι από την πρωινή πτώση δεν τον  άφησαν να συνεχίσει σε πιο γρήγορους ρυθμούς και να ανέβει ποιο ψηλά ενώ έδειχνε ότι μπορούσε να είναι ποιο μπροστά σε ποιο γρήγορους γύρους. Τελικά τερμάτισε στην 12η.

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_009

Την επομένη μέρα, Κυριακή πρωί  ο αγώνας ξεκίνησε με  50-50 βρόχινο και στεγνό οδόστρωμα και θερμοκρασίες να μην ξεπερνάνε τους 6 βαθμούς. Σε αυτόν το αγώνα ο Χρήστος ξεκίνησε από την 12ηθεση και κάνοντας μια πολύ καλή εκκίνηση  πέρασε αρκετούς οδηγούς και κάνοντας γρήγορους γύρους κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_011

Ο 2ος αγώνας της Κυριακής και τελευταίος του Σαββατοκύριακου βρίσκει τον Χρήστο να ξεκάνει από την 6η θέση με slick ελαστικά μιας και ήταν στεγνή όταν κάνανε τον γύρο προθέρμανσης, αλλά έπιασε ψιλόβροχο και ήταν δύσκολο να κρατηθεί σε πολύ γρήγορους ρυθμούς με τα slick ελαστικά και έτσι αρκέστηκε στην 8η θέση.

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_010

Ο γενικός απολογισμός του τριήμερου ήταν θετικός αν αναλογιστούμε την ατυχία της πτώσης και την μη συμμέτοχη του στον πρώτο αγώνα.

Ο Χρήστος παρόλη την ατυχία του δεν πτοείτε και περιμένει μες ανυπομονησία  τον επόμενο αγώνα στις 26 και 27 Απριλίου στο Snetterton 300.
Στον επόμενο αγώνα λοιπόν ο Χρήστος θα φορά και τα αυτοκόλλητα του Biker Spirit που ελπίζουμε να του φέρουν γούρι!

Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_012 Bouzoukis_1os_Brands_Hatch_2014_013

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events