28 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ

DUCATI RIDERS ACADEMY – DRA, Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μετά την πώληση (after sales) προσθέτουμε άλλη μια υπηρεσία προς όφελος των Ducatisti προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να απολαμβάνουν με ασφάλεια την οδήγηση, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών Ducati που έχουν στην κατοχή τους.

DUCATI--RIDERS-ACADEMY-–-DRAΓι αυτό το λόγο η Kosmocar AE επίσημος εισαγωγέας των μοτοσυκλετών Ducati στην Ελλάδα σε συνεργασία με τη σχολή Ασφαλούς οδήγησης του Θανάση Χούντρα “Riding School” προσφέρει σε παλιούς και νέους ιδιοκτήτες Ducati τη δυνατότητα παρακολούθησης ημερίδων Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας.

Πιο συγκεκριμένα η Kosmocar – Ducati Athens προσφέρει  το DUCATI RIDERS ACADEMYDRA στους κατόχους Ducati σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από την δωρεάν παροχή σε νέους ιδιοκτήτες, τιμή 90 ευρώ για τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες Ducati και τιμή 60 ευρώ  στα μέλη του DOC. Επισημαίνουμε ότι η λιανική αξία της συγκεκριμένης παροχής είναι 160 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα των ημερίδων του DRA περιλαμβάνει 8 ημερίδες – εκ των οποίων οι 2  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί  με μεγάλη επιτυχία — στις παρακάτω ημερομηνίες για το 2014:

30 Μαρτίου
13 Απριλίου
4 Μαΐου
1 Ιουνίου
13 Ιουλίου
14 Σεπτεμβρίου
12 Οκτωβρίου
15 Νοεμβρίου

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events