28 March 2024
VIDEOSΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡεπορταζΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Show Me εγινε στο Γήπεδο Taekwondo, το Biker Spirit ήταν εκεί! Video – Φωτογραφίες

Show me!  Extreme sports, Fitness Health & Hobby  και πολύ θέαμα ήταν το συστατικό για το τριήμερο event που έγινε στις 10 -13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 στο Γήπεδο Taekwondo Φαλήρου.

Video Show me Γήπεδο Taekwondo 2014

Όποιος βρέθηκε εκεί είχε την ευκαιρία να δει, να ενημερωθεί αλλά και να γνωρίσει  τελείως καινούργια χόμπι και ασχολίες και να πάρει μια δόση από κοντά.

IMG_8305

Η  ηλικία δεν ήταν περιορισμός αφού είχε ασχολίες τόσο για μικρούς αλλά και μεγάλους.
Καρτ, μηχανές, ποδήλατα, paint ball, τραμπολινο, αθλητικές εκδηλώσεις είναι μόνο μερικές από τις θεματικές ενότητες που υπήρχαν.

IMG_8321

Εκτός από τα περίπτερα που μπορούσε κάνεις να χαζέψει , υπήρχαν και πολλά παράλληλα events όπως Motocross, Bmx, rollerblading, Racing Kart, Jeep Shows κ.α προσφέροντας θέαμα με την αδρεναλίνη στα ύψη!

IMG_8263
Εκεί βρέθηκαν ο Νώντας  Λογοθέτης με τον Σκανδιναβό αθλητή του freestyle motocross, κόβοντας την ανάσα των θεατών με τα εντυπωσιακά άλματα και φυσικά το διάσημο backflip όπου για πρώτη φορά σε επίσημο show  έλληνας αθλητής το κατάφερε!

backflip

IMG_9237
Το Freestyle motocross όμως δεν ήταν το μοναδικό show της βραδιάς.

IMG_8654

Bmx ποδήλατα, Quad, Kart αλλά και trial show από τον Λευτέρη Πίππο, έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση με κόλπα και τέλεια επίδειξη οδηγικής δεξιότητας.

IMG_8527

Την εντύπωση όμως έκλεψαν οι μικροί της παρέας κάνοντας βόλτα και άλματα με τις λιλιπούτιες μοτοσυκλέτες τους.

IMG_8678

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events