19 April 2024
motoGP 2014

«Δεν σκεφτόμουν», δηλώνει έξαλλος ο Lorenzo μετά το τραγικό λάθος στην εκκίνηση! «Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου»!

Απαρηγόρητος είναι ο Jorge Lorenzo μετά το τραγικό λάθος που έκανε στην εκκίνηση του δεύτερου αγώνα της χρονιάς στο Austin. Σαφώς επηρεασμένος από την πτώση στον πρώτο άκαρπο για αυτόν, γύρο του MotoGP στο Κατάρ, ο  Lorenzo ήθελε όσο τίποτε άλλο μια θέση στο βάθρο του Austin, κάτι που τον επηρέασε αρνητικά οδηγώντας τον στο τραγικό λάθος να εκκινήσει πολύ πιο γρήγορα από το σβήσιμο των φώτων.

Lorenzo

Στημένος στην πέμπτη θέση στο grid, ο Lorenzo ξεκίνησε τόσο νωρίς που αν κρατούσε την ψυχραιμία του “θα μπορούσε ακόμα και να επιστρέψει στην θέση του και να εκκινήσει αφού σβήσουν τα κόκκινα φώτα” (θα λέγαμε υπερβάλλοντας).

« Δεν σκεφτόμουν και είμαι έξαλλος που έκανα ένα τόσο μεγάλο λάθος στην εκκίνηση», είπε ο ίδιος απογοητευμένος.”Ήθελα απλά να πιέσω στο μέγιστο και στην συνέχεια να πάρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, αλλά ο αγώνας είχε σχεδόν τελειώσει για μένα μετά από αυτό.”

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα, γιατί το λάθος μου κατέστρεψε την όλη προσπάθεια, αλλά ευτυχώς τουλάχιστον δεν είχα κάποια πτώση επειδή ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση με πολύ ένταση και ήταν εύκολο να κάνω κάποιο λάθος και να τραυματιστώ.”

_ds-_s1d9302_original

Μετά από την αναπόφευκτη είσοδο στο pit lane, στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Lorenzo οδήγησε όσο το δυνατόν ταχύτερα τερματίζοντας στην δέκατη θέση και πείρε τους πρώτους 6 βαθμούς  μετά και από την πτώση του στον πρώτο γύρο στο Κατάρ.

” Το καλό είναι ότι τελείωσα τον αγώνα και πήρα τους πρώτους μου βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά σαφώς δεν ήταν το Σαββατοκύριακο μας», συμπλήρωσε.

Ο μάνατζερ της ομάδας Movistar Yamaha, Massimo MEREGALLI,  σχολίασε το λάθος του Lorenzo ως ένα ασυνήθιστο περιστατικό: « Όσο για το συμβάν με τον Jorge, καμιά φορά δεν έχει σημασία πόσο σκληρά θα προετοιμαστείς για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορούν να προβλεφθούν. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Jorge εργάζεται πάντα πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνει λάθος. Έκανε μεγάλη προσπάθεια  για να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από το λάθος του.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events