19 April 2024
WSBK 2014

O Tom Sykes παίρνει την πρώτη Superpole επί Ευρωπαϊκού εδάφους!! Ένα-δυο για την Kawasaki!!

Μια συναρπαστική Superpole ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον  περσινό παγκόσμιο πρωταθλητή, Tom Sykes να παίρνει την πρώτη Pole Position της σεζόν πάνω στην Kawasaki του μπροστά από τον ομόσταβλό του Loris Baz. Τα δυο Kawasaki θα στηθούν στις πρώτες θέσης της σχάρας εκκίνησης αύριο, έχοντας σοβαρότατες πιθανότητες να ανέβουν στο βάθρο.

0031_p02_sykes_action_big

Μετά από μια επανεκκίνηση στην Superpole 1 λόγο προβλήματος που είχε ο Jeremy Guarnoni με την MRS Kawasaki του, ο Toni Elias ( Red Devils Aprilia ) και ο Leon Camier ( BMW Motorrad Italia) ήταν οι ταχύτεροι  και εντάχθηκαν  στους αναβάτες της Superpole 2 για τον τελική 15λεπτη μάχη για την  πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης.

Στο τέλος της συνεδρίας ήταν  ο Sykes που κατάφερε να εξασφαλίσει την pole position μπροστά από τον team mate του Loris Baz και τον Sylvain Guintoli (Aprilia Racing Team), που συμπλήρωσε το top 3.

Στην δεύτερη γραμμή εκκίνησης των αυριανών αγώνων, θα στηθούν οι Davide Giugliano (Ducati Superbike Team), ο Jonathan Rea (Honda PATA Team) και ο Chaz Davies ( Ducati Superbike Team ) ο οποίος είχε μια πτώση την στιγμή που είχε σημειώσει τον ταχύτερο γύρο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Στην συνέχεια ξαναμπήκε στην πίστα όμως δε μπόρεσε να υπερασπιστεί την θέση του.

Αφού εντάθηκε στην Superpole 2, μετά την δεύτερη θέση στην Superpole 1, ο Leon Camier (BMW Motorrad Italia) ήταν ο πρώτος αναβάτης της EVO κατηγορίας, σημειώνοντας τον  11ο χρόνο συνολικά, στον πρώτο αγώνα του με τη νέα του ομάδα.

Ο Leon Haslam επίσης είχε μια πτώση τρία λεπτά μετά την έναρξη της διαδικασίας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό και θα εκκινήσει από την 12η θέση της σχάρας εκκίνησης.

Ο πρώτος αγώνας αύριο θα ξεκινήσει στις 11:30 ώρα Ελλάδος, ενώ ο δεύτερος λίγη ώρα αργότερα στις 14:10. Μείνετε Συντονισμένοι.

 

Αναλυτικά αποτελέσματα Superpole 2

Αναλυτικά αποτελέσματα Superpole 1

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events