17 April 2024
motoGP 2014

MotoGP FP2: Ανίκητος ο Marc Marquez και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά!!

O Marc Marquez υπέδειξε την υπεροχή του για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια των δεύτερων  ελεύθερων δοκιμών, βελτιώνοντας τον χρόνο του κατά ένα δευτερόλεπτο από τις πρώτες δοκιμές και θα είναι ένα σαφές φαβορί για την pole position όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη σεζόν.

93marquez_ds-_s1d9715_original

Ο αναβάτης της Repsol Honda, ήταν ο ταχύτερος και ο μόνος αναβάτης που σημείωσε χρόνο κάτω από το 2’04 με καλύτερο γύρο στο 2’03″490, λίγα δέκατα του δευτερολέπτου περισσότερα από τον επίσης το δικό του ιστορικό χρόνο, που είχε επιτευχθεί κατά την διάρκεια της μάχης για την pole position του περασμένου έτους, 2’03″021.

Πίσω του βρέθηκε ο εντυπωσιακός Andrea Dovizioso, που έφερε την  Ducati του στην δευτερη θέση, αλλά πάνω από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον κάτοχο του τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ο Dani Pedrosa ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα με ένα ταχύτερο γύρο στα 2’04″623.

_ds-_s1d9489_original

Ο Andrea Iannone τερμάτισε 4ος με την Pramac Ducati χρησιμοποιώντας μαλακή γόμα, όπως και συμπατριώτης  Andrea Dovizioso, και άφησε τον Valentino Rossi στην 5η θέση μόλις στο τελευταίο λεπτό. Ο γιατρός συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα με καλύτερο χρόνο 2’04″793 και  φαίνεται να αντιμετωπίζει λιγότερη δυσκολία από ό, τι ο συμπαίκτης του, Jorge Lorenzo, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την 8η θέση με καλύτερο γύρο το 2’04″976.

_ds-_s1d9632_original

Ο Aleix Espargaro, ο Stefan Bradl, ο Cal Crutchlow και Braldey Smith συμπλήρωσαν το top 10 με τον πρώτο να μην μπορεί να επαναλάβει την καλή εμφάνιση της πρώτης περιόδου που τον είχε ανεβάσει στην δευτερη θέση.

Οι αναβάτες του MotoGP θα επιστρέψουν στη δράση αύριο στις 17:55 μ.μ. ώρα Ελλάδος για το FP3 στο Τέξας! Μείνετε συντονισμένοι!!

 

 Αναλυτικά αποτελέσματα FP2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events