28 March 2024
motoGP 2013

Moto2: Ο Rabat θριαμβεύει στην Indianapolis!

Ο Rabat έκανε μια θεματική νίκη αφού ξεκίνησε 4ος αλλά κατάφερε να βρεθεί στην κεφάλι της κούρσας και να κερδίσει την καρό σημαία.

10ind_80rabat__s1d7091_original[1]

Αυτή είναι δεύτερη νίκη του στην Moto2 μετά την Jerez.

Στην δεύτερη θέση ο Ιάπωνας Takaaki Nakagami όπου έκανε μια καταπληκτική κούρσα και ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και όλα έδειχναν πως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη, αλλά ο Rabat  είχε διαφορετική άποψη, έτσι αρκέστηκε στην δεύτερη θέση και στο δεύτερο βάθρο στην καριέρα του στην κατηγορία.

naka_dsc8041_original[1]

Την τρίτη θέση πείρε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος  Scott Redding που αύξησε την διάφορα του από τον  Pol Espargaro που έχασε την θέση στο βάθρο και έμεινε απογοητευμένος στην 4η θέση.

10ind_45redding__s1d4687_original[1]

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Dominique Aegerter και την εξάδα έκλεισε ο Simone Corsi ενώ την δεκάδα συμπληρώσαν οι  Mika Kallio, Johann Zarco, Xavier Simeon και ο νικητής του αγώνα στο Sachsenring,  Jordi Torres

Έχοντας τον επόμενο αγώνα στο Brno στην Τσεχία το επόμενο Σαββατοκύριακο, το προβάδισμά του πρωταθλήματος έχει ο Redding με 159 βαθμούς και τον Espargaro δεύτερο με 26 βαθμούς πίσω. Μετά τον σημερινό αγώνα ο Ραμπάτ έφτασε τους 113 βαθμούς και  παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά τώρα η διάφορα μειώθηκε στους 46 βαθμούς και βλέπει και αυτός την κορυφή με αξιώσεις.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ Moto2

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events