25 April 2024
motoGP 2013

Ben Spies, η ατυχία χτυπά και πάλι τον Αμερικανό αναβάτη της Ducati!

Ο Ben Spies  χάνει τον αγώνα στην Αμερική αφού ο άτυχος αναβάτης της Pramac Ducati είχε μια σφοδρή πτώση από ένα τρομακτικό Highside κατά τη διάρκεια των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, χτυπώντας τον ώμο του για πρώτη φορά στην Ducati του, που τον έριξε προς τα εμπρός, και στη συνέχεια στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση στον τον αριστερό του ώμο.

Spies1

Ο Ben Spies επέστρεψε στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο  μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στο δεξί του ώμο.  Ο Spies μεταφέρθηκε στην Κινητή Μονάδα της πίστας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εξάρθρωση του αριστερού ώμου του.

Ο Spies θα επιστρέψει στο Τέξας για να δεί τους γιατρούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση στο δεξί ώμο του και να δούνε αν θα χρειαστεί μια άλλη επέμβαση.

Spies2

Δυστυχώς για τον αμερικανό, ο νέος τραυματισμός έρχεται στην φάση που το MotoGP θα έχει μια σειρά από back-to-back αγώνες, γιατί μετά από την Indianapolis, θα πάνε στο Brno την επόμενη εβδομάδα και στο Silverstone, την μεθεπόμενη εβδομάδα. Φέτος ο άτυχος Ben Spies  έχει τρέξει σε μόλις δυο αγώνες.

Spies3

Η ομάδα της Pramac Racing, επομένως, μένει με έναν οδηγό,  τον Andrea Iannone, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει από τη δική εξάρθρωση στον ώμο του που υπέστη στο Sachsenring.

1005365_668117236549672_230107227_n

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events