29 March 2024
Erzberg Rodeo 2013ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Erzberg rodeo 2013 – Μία Ελληνική ομάδα σε αληθινά extreme συνθήκες. Ανταπόκριση – φωτο

North Star Enduro Touring – Erzbergrodeo 2013 – Σε αληθινά extreme συνθήκες!

1.Travelling
Μετά από περίπου 2.000 χιλιόμετρα μέσα από πέντε χώρες και σχεδόν δύο μέρες ταξιδιού, βρεθήκαμε στο Erzberg της Αυστρίας για να αντικρύσουμε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό. Κι αν στην Ελλάδα βρισκόμασταν στην αρχή του καλοκαιριού, εδώ στην Αυστρία είναι λες και μεταφερθήκαμε στην καρδιά ενός σκληρού χειμώνα. Με θερμοκρασίες κάτω από τους 10ο Κελσίου, συνεχή βροχή και, από χθες βράδυ, χιόνι, ο αγώνας πρόκειται να είναι ένας από τους δυσκολότερους στην ιστορία του θεσμού, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι διοργανωτές.
2.North_Star_Team
Σήμερα, Παρασκευή, ο αναβάτης της North Star, Ανδρέας Παραγιός με τον αριθμό συμμετοχής 1097, μαζί με τους περίπου 1.500 αναβάτες από όλο τον κόσμο, πρόκειται να μπει στο κυρίως μέρος του αγώνα, συμμετέχοντας στο Ά Σκέλος του Generali Iron Road Prologue. Στόχος είναι ένα ταχύ και αλάνθαστο ανέβασμα στην κορυφή του βουνού και ένας χρόνος ανάμεσα στους 500 πρώτους, που θα χαρίσει την πρόκριση στο Red Bull Hare Scramble της Κυριακής. Στην διαδρομή του Προλόγου, αρκετές κρυμμένες πέτρες, μικροί βράχοι, λάσπη και ανοιχτές ευθείες μέχρι την κορυφή του βουνού. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των οργανωτών, σχεδόν το 40% του προγραμματισμένης αγώνα πρόκειται να αλλάξει, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
3.Paragios1
Μαζί με τον Ανδρέα Παραγιό, άλλοι δύο Έλληνες συμμετέχουν στον αγώνα φέτος και πρόκειται σήμερα Παρασκευή να συμμετάσχουν στο Ά Σκέλος του Generali Iron Road Prologue, ο Λευτέρης Νότου με αριθμό 1669 και ο Θοδωρής Βασιλάκης με αριθμό συμμετοχής 1524, αμφότεροι από την Κατερίνη.

4.Paragios2

Το πρωί της Κυριακής, 2 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ ώρα Ελλάδος, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα, μέσα από το διαδικτυακό κανάλι της Red Bull.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τα αποτελέσματα της πρόκρισης στον αγώνα της Κυριακής, επισκεφθείτε το επίσημο site της οργάνωσης: http://www.erzbergrodeo.at/en/erzbergrodeo/xix

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ BIKERSPIRIT ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

5.Snow25.Snow1 5.Snow3

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events