19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2013

Αγωνιστική Ομάδα SUPERBMOTOS-TSESMELIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας το 2009, με την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Formula Extreme, στην συνέχεια το 2010 στην ίδια κατηγορία κέρδισε την 2η θέση πάλι.superbmotos-2013

Το 2012, μια χρονιά με ισχνή παρουσία συμμετοχών στην κατηγορία Superstock, κάνοντας μια αναγνωριστική συμμετοχή (-2 αγώνες) η ομάδα πήρε την 4η θέση, ενώ στον τελικό αγώνα του Πρωταθλήματος κέρδισε την 1η θέση με 7” διαφορά(!), με το Yamaha R1 που ετοιμάζει προσεκτικά ο κ. Νίκος Τσεσμελής. Αυτή η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα τερμάτισε μπροστά από επίσημες «εργοστασιακές» συμμετοχές, ενώ στο ίδιο Πρωτάθλημα καθ όλη την διάρκεια της συμμετοχής της, βρισκόταν στη 2η θέση, σταθερά!

Φιλοσοφία της ομάδας SUPERBMOTOS-TSESMELIS
Η ομάδα δραστηριοποιείται τόσο στον αγωνιστικό χώρο της μοτοσικλέτας, όσο και στον χώρο της τεχνικής προετοιμασίας και προσωποποίησης μοτοσικλετών. Στην μέχρι τώρα γκάμα των μοτοσικλετών που έχει ετοιμάσει, βρέθηκαν δύο επετειακά μοντέλα για την TRIUMPH & YAMAHA αντίστοιχα στην Ελλάδα, ενώ τέσσερις ιδιώτες έχουν εμπιστευτεί την ομάδα μέχρι τώρα, έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που τους παρείχε. Αποτέλεσμα; Ένα ξεχωριστό Aprilia RSV4 Track Day bike, δύο Yamaha FJR 1300 Sport Traveling bikes και ένα Honda CBR1000 Zero Fighter. Η φιλοσοφία της SUPERBMOTOS-TSESMELIS είναι να παρέχει πραγματικά ξεχωριστές υπηρεσίες, τόσο από πλευράς τεχνικής κάλυψης, όσο και σχεδιασμού, υπηρεσίες που θα κάνουν τους πελάτες της να νιώθουν και να είναι μοναδικοί, με γνώμονα το σεβασμό στο απόλυτα ζητούμενο αποτέλεσμα! Αλλωστε οι εμπειρίες της ομάδας διαρκώς διευρύνονται, όπως η πιο πρόσφατη καταξίωση της, σαν τεχνική υποστήριξη στο παγκοσμίως γνωστό σχολείο ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας, California Superbike School από τους Αγγλους και Έλληνες εκπαιδευτές του σχολείου!

Στόχοι της ομάδας SUPERBMOTOS-TSESMELIS
Για το 2013, η ομάδα SUPERBMOTOS-TSESMELIS έχει στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση ή δυνατόν στην πρώτη 4άδα, όπου θα συμμετάσχει με Yamaha R1 στην κατηγορία Superstock, με αναβάτη τον Αριστείδη Γκιζίνο. Την τεχνική προετοιμασία θα έχει ο κ. Νίκος Τσεσμελής, που είναι και ο Team Manager, το σχεδιασμό έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής της Superbmotos.com, κ. Λευτέρης Ρηγόπουλος, που είναι υπεύθυνος και για την προβολή της ομάδας, την βαφή της μοτοσικλέτας έχει αναλάβει ο κ. Χρήστος Ραζής, ενώ η καταγραφή του όλου εγχειρήματος καθΆ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος θα γίνει από την εταιρεία Numixx.gr, του κ. Danny Κουμνιώτη. Τέλος, οι χορηγοί της ομάδας για το 2013, θα είναι η εταιρεία λιπαντικών LIQUI MOLY, η εταιρεία ελαστικών MICHELIN ενώ την απόλυτη προσήλωση της ομάδας στηρίζει η εταιρεία καφέ από την Ιταλία, MOKITO caffe. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση τους οφείλουμε, στην εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, στην εταιρεία Extra Products του κ. Χρήστου Τασούλη, στην εταιρεία Venhill & CL Brakes του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη, στις εταιρείες X-Lite, Glover και Stylmartin του κ. Δημήτρη Μπαξεβάνη και φυσικά στον χορηγό επικοινωνίας της ομάδας, το περιοδικό Μoto-Τρίτη.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events