29 March 2024
motoGP 2013

MotoGP, Οι Δηλώσεις των νικητών στο Qatar!

Οι τρεις νικητές του πρώτου αγώνα της χρονιάς μετά τον αγώνα μίλησαν στους δημοσιογράφους για τον αγώνα. Όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στο Γιατρό που έκανε μια θεματική επάνοδο στα βάθρα!

46rossi,93marquez,99lorenzo,motogp-racel

Ο Lorenzo έκανε μια άνετη νίκη , ο Rossi μια θριαμβευτική δεύτερη θέση και ο νεαρός Marquez κατέκτησε το πρώτο του βάθρο στην πρώτη κιόλας συμμέτοχη του στην κατηγορία αφού έδωσε μια θεαματική μάχη με τον Γιατρό!

2013-qat-mgp-race-intv-live-lorenzo-en_preview_block_169Jorge Lorenzo: Λίγο πριν τον αγώνα είχα αρκετό άγχος αλλά  έπρεπε να συγκεντρωθώ. Ήξερα  ότι θα ήταν δύσκολο να κάνω διαφορά στην αρχή, αλλά αυτό ήθελα να κάνω και το έκανα. Πίεσα περισσότερο από το μάξιμουμ  στην αρχή, αλλά δεν έκανα μεγάλη διαφορά, ο Pedrosa με κράταγε σε καλή απόσταση. Τελικά όμως άνοιξα τη διαφορά και στο τέλος ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Πολύ καλό αποτέλεσμα, είμαι ικανοποιημένος για τη Yamaha και τον Valentino ο οποίος πέρασε δύο άσχημα χρόνια. Είναι καλό αποτέλεσμα για την εταιρία.

 

.

 

2013-qat-mgp-race-intv-live-rossi-en_preview_block_169Valentino Rossi: Ήθελα να είμαι  στο βάθρο. Ήξερα ότι είχα καλό ρυθμό, αυτό που έμενε ήταν να  κάνω μια καλή εκκίνηση , ρίσκαρα με μερικά προσπεράσματα και ήμουν στο στόχο μου. Στο προσπέρασμα του Dovizioso όμως έφτασα λίγο πιο γρήγορα στη στροφή, παραλίγο να ακουμπήσω τον Pedrosa και άνοιξα τη γραμμή μου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο αγώνας μου δυσκόλεψε πολύ. Ήταν δύσκολο να περάσω τον Bradl και έβλεπα το βάθρο μου να απομακρύνεται. Όταν βρήκα καθαρή πίστα μπροστά μου είχα καλό ρυθμό και έφτασα σταδιακά τους πρώτους. Στο τέλος είχα μια σπουδαία μάχη με τους τρεις, αλλά κυρίως με τον Marc. Ήταν λίγο πιο γρήγορος, αλλά ήμασταν πολύ κοντά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη Yamaha και τον Jorge, πρώτη και δεύτερη θέση είναι φανταστικό στον πρώτο αγώνα, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ πάλι στην ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ευχάριστη χρονιά.

 

2013-qat-mgp-race-intv-live-marquez-en_preview_block_169Marc Marquez: Βασικά ξεκίνησα τον αγώνα στο 100% και τον ολοκλήρωσα επίσης στο 100%, δεν χαλάρωσα καθόλου. Πριν τον αγώνα είχα άγχος, πρώτος αγώνας στο MotoGP, αλλά ήθελα να μείνω στη μάχη και ήμουν επιθετικός στους πρώτους γύρους για να περάσω μερικούς αναβάτες. Μετά έπιασα τον Pedrosa και διαπίστωσα ότι ήμουν λίγο στο όριο, είπα λοιπόν να ηρεμήσω λίγο πίσω του. Στο τέλος προσπάθησα να παλέψω με τον Valentino αλλά ήταν πολύ δυνατός, έχει τεράστια εμπειρία και μπορεί ακόμα να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα. Στο τέλος το διασκέδασα πολύ και είναι όνειρο για μένα να είμαι στο βάθρο με αυτούς τους δύο αναβάτες.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events